close

Mobexpert a pornit din dorinta omului de afaceri Dan Sucu, om simplu in acea perioada, de a face ceva pentru a reusi sa isi intretina familia. Avea 1000 de dolari in buzunar in momentul in care a decis sa plece la un targ de mobila in Franta in 1993. Bani care i-au ajuns doar ca sa ajunga acolo si sa se cazeze in perioada desfasurarii targului. A povestit ca birourile si canapelele din piele i-au atras primele privirea. In Romania a acelor vremuri nu existau canapele din piele. Intors in tara si-a vanduta o casa din centrul Bucurestiului pentru a face rost de bani pentru primul camion de mobila. Si asa a inceput totul si a avansat foarte rapid. Pentru ca de la vanzarea in doua luni a primului camion de marfa si la a vinde 5 camioane pe luna au trecut doar 6 luni. Era si acea perioada in care oamenii cumparau orice gaseau nou, era acea dorinta de a fi mereu mai bun si cu un pas inaintea vecinilor.

berceni-640x400 Si uite ca au trecut 20 de ani de la inceperea unei afaceri de succes al celui mai puternic brand romanesc in materie de mobila. 20 de ani de investiti, de asumari de riscuri, de cautare mereu a acelui ceva nou pentru a se putea mentine in top!

Au inceput cu mobila de import, iar in timp au ajuns sa detina 7 fabrici de mobila in Romania si sa cunoscuti in toata Europa.

Pasiunea pentru decor si amenajarea fiecarui spatiu in cel mai mic detaliu sunt unele din calitatile expertilor de la Mobexpert care au contribuit la consolidarea calitatii si imaginii produselor comercializate.

Pentru orice va doriti in materie de mobila puteti merge in magazinele lor si cu siguranta nu veti pleca fara sa achizitionati. Preturile de aici se adreseaza persoanelor cu venituri medii si peste medie.

Mobexpert este o adevarata familie si muncesc toti cot la cot pentru satisface in continuare dorintele si nevoile clientilor. Inclusiv Dan Sucu este prezent zilnic in cadrul magazinului din Pipera si il puteti observa cum aranjeaza alaturi de angajati produsele in standurile de prezentare.

bucatarie_mobexpert1

dormitor_mobexpert1

living_mobexpert1

dormitor_mobexpert3

masa_mobexpert1

dormitor_mobexpert2

masa_mobexpert2

Vom incheia prin a cita declaratia celor de la Mobexpert pe pagina lor de Facebook si prin a le multumi ca au reusit sa creeze un brand care este atat de util pentru noi si care ne face sa fim mandri ca inca mai avem oameni dornici sa schimbe si sa investeasca in Romania:

“La Mobexpert, ne ocupam de mobila. De 20 de ani. Am promis sa fim indragostiti de ceea ce facem si marturisim ca iubim fiecare piesa pe care o fabricam. Dar e mult mai important ca si voi iubiti ceea ce facem. Povestile noastre sunt deja ale voastre. Desi ne-ar placea, nu le putem spune pe toate, pentru ca nu stim cum am putea cuprinde un milion de oameni in cateva randuri.
Dar ceea ce putem face este sa va multumim. Pentru ca ne-ati ajutat sa facem dintr-o mica firma romaneasca o companie de elita nu doar aici, dar si in Europa….”

Tags : baie mobexpertbucatarie mobexpertdecor mobexpertdormitor mobexpertmobexpertmobila mobexpertsufragerie mobexpert

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.