close

Cu siguranta toti ati auzit de celebrul serial Sex and the City. Astazi vom patrunde in casa uneia dintre cele 4 personaje principale, Sarah Jessica Parker.  Vila actritei este situata in cartierul Village din Manhattan, New York City.

Vorbim despre o locuinta construita in stil grecesc structurata pe 5 nivele. Casa beneficiaza de o curte destul de generoasa. In partea din spate au amenajata printre pomii verzi o masa cu scaune pentru a beneficia de clipe de relax. Partea din spate comunica direct cu bucataria care se afla la parter.

In acelasi timp au si o veranda foarte frumoasa in fata casei care constituie si intrarea in casa pentru a se ajunge in living. Acesta este foarte mare si frumos decorat, intalnit chiar si un semineu.

De altfel semineele sunt un decor foarte des intalnit in casa ele fiind in numar de 7, unul a fost construit chiar si in bucatarie.

La primul etaj se mai afla un living spatios, un dormitor si doua bai spatioase.  Etajul al treilea gazduieste 3 dormitoare si 2 bai utilate complet. Etajul al patrulea este destinat dormitorului principal cu o baie imensa. De altfel va puteti imagina cat de mari sunt incaperile daca se intend pe suprafata unui singur etaj. Aici se mai afla si o terasa, iar accesul pe aceasta se face prin dormitor. Etajul al 5-lea este mai putin folosit. Este un fel de mansard decorate cu o biblioteca imensa si o canapea cu fotolii. Este locul in care familia actritei isi pastreaza obiectele nefolosite uzual.

Ne-a placut sa observam ca aceasta biblioteca are si un spatiu destinat tuturor revistelor pe coperta carora a aparut Sarah Jessica Parker. Ele sunt un fel de colectie pentru artista si felul ei de a se mandri cu toate reusitele sale.

Dar gata cu vorba multa si haideti sa aruncam o privire in locuinta actritei:

Sarah-Jessica-Parker-Matthew-Broderick-Manhattan-Townhouse-1-horz

Sarah-Jessica-Parker-Matthew-Broderick-Manhattan-Townhouse-3-611x458

Sarah-Jessica-Parker-Matthew-Broderick-Manhattan-Townhouse-4-611x458

Sarah-Jessica-Parker-Matthew-Broderick-Manhattan-Townhouse-5-611x458

Sarah-Jessica-Parker-Matthew-Broderick-Manhattan-Townhouse-6-611x458

Sarah-Jessica-Parker-Matthew-Broderick-Manhattan-Townhouse

Tags : Alexandre Moronnozamenajare dormitorcasa de vedetaidei mobilaidei redecoraremobila bucatariemobila dormitormobila ikeamobila mobexpertredecorare bucatarieSarah Jessica Parker

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.