close

Ne-am gandit ca astazi sa va oferim un post cu modele de paturi supraetajate, ele fiind solutia ideala pentru a optimiza cat mai mult un spatiu. Sunt ideale in cazurile in care va doriti sa renovati camera copiilor sau a adolescentilor, dar aveti la dispozitie o incapere de dimensiuni mai reduse.

Paturile supraetajate sunt un mod de a aduce putin din farmecul jocurilor copilariei intr-o camera din apartamentul sau din casa voastra. Noile tehnici in materie de design interior au adus si o varietate de modele in aceasta ramura a decorurilor. Astfel un pat etajat poate beneficia de o serie de accesorii, cum ar fi un topogan sau o scara care din frangii. De asemenea intalniti paturi etajate, care la nivelul inferior au amenajat un mini spatiu de lucru sau chiar dulapul cu haine. Deci ele sunt o solutie potrivita pentru orice spatiu mai mic, nu numai pentru camera copiilor. De exemplu daca locuiti intr-o garsoniera, sunt ideale pentru a optimiza si cel mai mic colt din incapere.

Am gasit si cateva idei care combina patul dublu al parintilor cu unul mai mic, etajat pentru copil. Inclusiv aceasta este o solutie pentru o garsoniera. De altfel ele sunt foarte utile in momentul in care va faceti o casa de vacanta si va doriti sa aveti cat mai multe locuri de dormit pentru prietenii vostri. Astfel veti avea parte de un decor foarte practic si veti putea sa va luati cati mai multi oamenii cu voi pentru a avea o vacanta reusita inconjurati de persoane dragi voua.

Noi am incercat sa facem o selectie cu cele mai interesante si frumoase modele de paturi supraetajate. Asa ca in continuare va vom lasa in compania ideilor care ne-au atras privirea:

modele-paturi-supraetajate (2)

modele-paturi-supraetajate (3)

modele-paturi-supraetajate (4)

modele-paturi-supraetajate (5)

modele-paturi-supraetajate (6)

modele-paturi-supraetajate (7)

modele-paturi-supraetajate (8)

modele-paturi-supraetajate (11)

modele-paturi-supraetajate (12)

modele-paturi-supraetajate (13)

modele-paturi-supraetajate (14)

modele-paturi-supraetajate (15)

modele-paturi-supraetajate (16)

modele-paturi-supraetajate (17)

modele-paturi-supraetajate (18)

modele-paturi-supraetajate (19)

modele-paturi-supraetajate (20)

modele-paturi-supraetajate (21)

modele-paturi-supraetajate (23)

modele-paturi-supraetajate (22)

Fresh Home va ajuta sa decorati inteligent fiecare spatiu din casa voastra!

Tags : apartamentautocolant peretecameracamera de zicamere copiicasacasa de vacantadecor interiordesign interiormobila sufrageriemodele de paturi supraetajatepaturi supraetajate

2 Comments

  1. Ne intereseaza patul nr. 11 si 20. Cum putem lua legatura cu producatorul sau cum putem afla mai multe detalii?

    1. Buna ziua,

      Noi va prezentam idei pentru reamenajarea unei camere. Modelele pe care le-ati ales din acest articol pot fi realizate la comanda. Va recomandam sa mergeti cu imaginile la un producator de mobila la comanda si sa il aratati. Cu siguranta nu vor avea probleme in reproducerea acestora.
      O zi placuta sa aveti!

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.