close

Pe langa dormitor, baia devine al doilea cel mai preferat loc din casa. Fiecare din noi isi doreste sa isi doreste sa creeze o baie luxoasa, cat mai familiara cu nevoile noastre. Relaxarea intr-o cada mare plina cu spuna dupa o zi de munca este tot ce aveti nevoie pentru a va detasa. Stim ca si voua va plac decorurile marete care sa va ofere confortul pentru care munciti si la care aspirati. Cand spunem baie luxoasa ne gandim la o incapere extraordinar de mare. Din pacate in cele mai multe cazuri avem nevoie de un astfel de spatiu pentru a amenaja fix cum ne dorim.

Pentru ca totul sa fie maret de la inceput este nevoie de o cada foarte mare. Aceasta poate sa fie pe stilul vechi, mai vintage sau cu jacuzzi incorporat. Important e sa fie incapatoare chiar si pentru 2 persoane. Ea va fi in centrul atentiei, va fi punctul principal de atentie din toata camera. Si pentru a o pune intr-o lumina si mai favorabila puteti monta spoturi deasupra ei sau pe laterale. Iar daca va doriti un cadru mai romantic va indemnam sa decorati cu lumanari.

O baie luxoasa are nevoie de o gresie si o faianta pe masura. Aceasta trebuie sa sclipeasca in bataia becurilor. Si daca tot am spus becuri, cu siguranta trebuie sa va faceti timp si pentru alegerea unui candelabru elegant de dimensiuni mai mici fata de cel din living, de exemplu.

Puteti de asemenea accesoriza cu tablouri, pereti decorati cu un joc al oglinzilor, covoare in ton cu nuantele incaperii. Puteti chiar sa asezati si cateva plante care nu au nevoie de prea multa lumina naturala. Totul tine de faptul ca trebuie sa creati eleganta in primul rand. Sa nu exagerati cu decoruri sclipitoare pentru ca veti aglomera baia si o veti face sa piarda din principala sa calitate: relaxare. Cu totii stim ca un spatiu incarcat si aglomerat provoaca nervozitate, iar baia voastra nu trebuie sa emane acest lucru.

Am incercat sa facem o selectie pentru voi cu cateva bai care ne-au fascinat si ne-au indus o stare de visare unica:

idei-decorare-baie-luxoasa (1)

idei-decorare-baie-luxoasa (1)

idei-decorare-baie-luxoasa (2)

idei-decorare-baie-luxoasa (2)

idei-decorare-baie-luxoasa (3)

idei-decorare-baie-luxoasa (4)

idei-decorare-baie-luxoasa (5)

idei-decorare-baie-luxoasa (6)

idei-decorare-baie-luxoasa (7)

idei-decorare-baie-luxoasa (8)

Tags : baiebaie luxoasacada ieftinacasacasa de vacantadecordecor casadecor interiordesigndesign interiorideiidei decorlivinglocuintamobilamodele cada

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.