close
Sfaturi pentu Acasa

Pereti de sticla – 20 de idei noi pentru locuintele voastre!

Nu e prima oara cand vorbim despre pereti de sticla pe freshhome.ro si, probabil, nu e nici ultima. De ce? Pentru ca sunt un trend tot mai prezent in perioada aceasta si pe masura ce moda peretilor cortina din cladirile de birouri si nu numai, se rasfrange si asupra caselor moderne.

Peretii de sticla sau peretii cortina, cum vreti sa le spuneti, ofera cateva avantaje mari:
1) ofera o luminozitate marita, lucru care se resimte din plin in bine, camerele parand mai largi si mai aspectuoase.

2) sunt aspectuoase si ofera o doza de unicitate locuintei in care sunt amenajate;

3) pentru casele cu priveliste, ofera o experienta placuta, fiind perfecte pentru zilele linistite si nu numai.

29tank – Fans of mid-century modern design won’t want to miss a guided tour of the Philip Johnson Glass House in New Canaan. (Erik Johnson)


La capitolul dezavantaje, exista cateva lucruri care trebuie luate in considerare: ferestrele trebuie spalate destul de des, pentru ca mai ales in mediu umed si plin de praf, tind sa preia murdaria, ori asta are costurile ei in materie de mentenanta.

De asemenea, in conditiile unei clime neprielnice, trebuie luate in considerare si pierderile de caldura. De fapt, de aceea e necesar sa investiti intr-o tamplarie care sa ofere protectie termica, tocmai pentru a nu resimti pierderile de caldura pe timp de iarna. Exista si un revers al medaliei, in sensul ca si atunci cand e prea cald, in case temperatura e amplificata, insa de regula, genul acesta de amenajari vine la pachet cu aer conditionat.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.