close

Ne plac si stim ca si voua va plac proiectele indraznete pentru decorarea unui apartament, cele care mereu vor avea ceva de spus. Acele mici “opere de arta” care reusesc sa creioneze atat de bine nevoile si personalitatea proprietarului. Si pentru asta trebuie sa apreciem designerii care stiu sa puna in practica fiecare dorinta, fiecare urma de visare si nevoie.Asa ca astazi va prezentam un proiect al lui Nikolashin Alex si Catherine Emelyanova. Ei au proiectat interioarele unor apartamente care compun complexul rezidential “Casa de pe bulevardul Pokrovsky” situat in centrul istoric al Moscovei. In primul rand, pentru ei localizarea si arhitectura au cladirii dictat un stil de interior moale, linistitor, dar si foarte contemporan. Living, sala de mese si bucataria sunt toate integrate intr-un plan deschis si comunica intre ele. Intreaga incapere abunda de lumina naturala prin intermediul celebrelor ferestre generoase. Dormitorul ramane in continuare foarte intim, cu o baie privata. Cele doua sunt elegante si emana linistea de care au atata nevoie persoanele care isi vor petrece timp aici.
apartament1

apartament2

apartament3

apartament4

apartament5

apartament6

apartament7

apartament8

apartament9

apartment-Moscow

Moscowapartment-12

Moscowapartment-13

Moscowapartment-14

Moscowapartment-16

sufragerie-apartament
Desi apartamentul are o abordare minimalista, cu detalii elegante, nimic nu este la pus la intamplare. Fiecare loc, obiect sau accesoriu a fost bine gandit si aranjat. Intreg apartamentul are susrse de iluminat artificial la fel de elegante si pretentioase precum intregul sau aspect.  De exemplu holul de la intrare are un candelabru din sticla sub forma de balon. Celelalte camere sunt luminate discret, cu lumini care parca curg din tavan. Totul este perfect in combinatie si cu paleta de culori foarte calda folosita.
Un apartament ideal pentru fiecare din noi. Datorita stilului minimalist si elegant se potriveste oricarei personalitati. Un apartament care va reusi sa adopte pe fiecare din noi si sa ne faca sa il iubim din prima clipa!

sursa: www.freshome.com

Tags : amenajareamenajare gradinaapartamentarhitecturaautocolant peretedecordesign dormitordesign interiordormitorexteriorideiinspiratie sufragerielocuintamobilaMobilierredecorare apartartamentspatiu

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.