close

Stim ca iubiti la fel de mult ca noi designurile si redecorarile inteligente si inedite. Asa ca noi cautam in continuare pentru voi modele de redecorare si respatiere a unui apartament sau a unei case. Printre acestea se afla si un minunat apartament cu doua nivele din Grecia. Aici s-a dorit de la inceput sa existe o comunicare si o transparenta intre toate incaperile sale. Astfel interioarele acestui apartament au un aspect deschis si reusesc sa devina foarte spatioase.

Pentru a crea spatiozitatea s-au folosit pereti despartitori din sticla intr-un mod stilat si elegant. Este o resedinta renovata de firma de design Stitixis Exclusive si casa reuseste sa aiba o atmosfera de trecerea foarte usoara dintr-un spatiu in altul. S-au utilizat geamuri foarte inalte si late, astfel se accentueaza si imaginea de lux. Paleta de culori intalnita in interior este una neutra tocmai pentru a obtine o locuinta calda si primitoare pentru oricine, nu numai pentru proprietari.
apartament-decorat-minimalist (6)

apartament-decorat-minimalist (5)

apartament-decorat-minimalist (4)

apartament-decorat-minimalist (3)

apartament-decorat-minimalist (2)

apartament-decorat-minimalist (1)

apartament-decorat-minimalist (7)

apartament-decorat-minimalist (8)

apartament-decorat-minimalist (9)

apartament-decorat-minimalist (10)

apartament-decorat-minimalist (11)

apartament-decorat-minimalist (12)

apartament-decorat-minimalist (13)

apartament-decorat-minimalist (14)

apartament-decorat-minimalist (15)

apartament-decorat-minimalist (16)

apartament-decorat-minimalist (17)

Intregul apartament radiaza un sentiment de exclusivitate si sofisticat avand combinate decoruri simple si finisaje delicate pentru a crea un spatiu opulent. Stilul folosit este unul contemporan, minimalist si are adaugate mici accente din lemn pentru a completa imaginiea primitoare. Lemnul este intalnit chiar in camera de zi si este evidentiat printr-o masuta de cafea foarte draguta, a carei forma imita o floare de camp.

Trecerea de la nivelul inferior catre cel superior se face prin intermediul unei scari imbracate in sticla si cu spoturi luminoase intrepte. Aici este evidentiata opulenta. Prin intermediul sticlei se face clar delimitarea celor doua spatii si se continua transparenta gandita de la inceput.

In tot interiorul exista o varietate de texturi care reusesc sa creeze un echilibru al decorului si o imagine in care se joaca cu obiectele decorative. In partea de sus veti putea observa un dormitor simplu, dar elegant si o baie spectaculoasa. Aceasta este foarte luxoasa si sclipitoare am putea spune. Cele doua combinate reprezinta paradisul acestei locuinte.

Speram ca v-a placut la fel de mult ca si noua si ca am reusit sa va inspiram inca o data pentru o viitoare redecorare a casei voastre. Nu uitati ca din ceva minimalist puteti crea un decor incredibil si atat de rapitoar de vise si priviri!

Tags : amenajareapartamentarhitecturaautocolant peretebaiecameracamera de zicasadecordecor casadecor interiordesigndesign dormitordesign interiorideiidei decorinspiratie sufragerielivinglocuintamobila

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.