close

Dormitorul este probabil singura camera din casa pe care o puteti decora nebuneste. Aici veti intra doar voi si va puteti juca cu imaginatia. Dormitorul este de asemnea locul in care uitati totul si va relaxati, iar in centrul atentiei va fi intotdeauna patul. Acesta va fi in functie de preferintele voastre: cu saltea moale sau tare, de dimensiuni mari sau mici, forma patrata, ovala sau dreptunghiulara. Dar in acelasi timp nu este numai locul in care se doarme, puteti lenevi intr-o zi de duminica in el si sa va uitati la televizor. Acesta trebuie sa arate elegant si original.

Un pat poate avea chiar si spatii de stocare a diferitelor obiecte, pe langa lenjerie de pat, plapuma si perne. De asemenea noile modele pot fi foarte usor ascunse in dulapuri sau se pot strange si sa se faca o mini canapea. Din categoria ideilor indraznete si inovatoare ale designerilor am decis sa va aratam cateva modele interesante si DIFERITE fata de formele clasice. Speram ca va vor incanta si pe voi asa cum ni s-a intamplat noua. Asa ca acum va lasam in compania acestora si va rugam sa ne spuneti care v-a placut mai mult:

model-pat-dormitor (1)

model-pat-dormitor (3)

model-pat-dormitor (23)

model-pat-dormitor (22)

model-pat-dormitor (21)

model-pat-dormitor (20)

model-pat-dormitor (19)

model-pat-dormitor (18)

model-pat-dormitor (17)

model-pat-dormitor (16)

model-pat-dormitor (15)

model-pat-dormitor (14)

model-pat-dormitor (13)

model-pat-dormitor (12)

model-pat-dormitor (11)

model-pat-dormitor (10)

model-pat-dormitor (9)

model-pat-dormitor (7)

model-pat-dormitor (6)

model-pat-dormitor (5)

Tags : apartamentbiroucameradesign dormitordormitoaredormitorideiidei decorinspiratie sufrageriemobilaMobilierpat

2 Comments

  1. Buna Manuela,

   Patul in forma de barca nu are niste dimensiuni standard. Acesta il poti realiza la comanda la un magazin de mobila de profil. Dimensiunile le vei alege tu in functie de cat spatiu ai disponibil in camera.
   Din pacate noi nu comercializam mobila, deci nu iti putem oferi un pret. Dar cu siguranta daca vei merge la comerciantii ce efectueaza mobila la comanda cu fotografia iti vor oferi un pret estimativ.

   Ne bucuram ca ne urmaresti site-ul! Daca ai vrea sa afli informatii suplimentare despre ale metode de amenajare interioara te asteptam sa ne spui propunerile tale!

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.