close

Mai toti dintre noi ne bem cafeaua in fiecare dimineata inainte de a pleca de acasa. Este o licoare care reuseste sa ne trezeasca si sa ne faca sa intram in ritmul normal al unui zile. Si cum ar fi o cafea fara o masuta speciala pentru ea. Acea piesa de mobilier din casa care ne ofera intimitate si ne permite sa savuram o cafea buna cu lapte sau fara lapte, cu zahar sau fara zahar. O masa de cafea poate fi asezata in orice parte a casei, in acel loc in care voi va simtiti confortabil si va simtiti relaxati. Daca aveti o casa sau un apartament cu o terasa destul de spatioase puteti sa o asezati acolo. Ganditi-va la acele momente in care e cald afara si iesiti sa va savurati cafeaua in bataia soarelui de dimineata. Este un sentiment unic care confera o doza de libertate si evadare din cotidian.

Aceasta poate avea mai multe intrebuintari. Poate fi un suport de sprijin pentru pahare intr-o seara petrecuta cu prietenii sau pentru o cina romantica in doi cu un iz rustic.

masuta-de-cafea (1)

masuta-de-cafea (2)

masuta-de-cafea (3)

masuta-de-cafea (4)

masuta-de-cafea (5)

masuta-de-cafea (6)

masuta-de-cafea (7)

masuta-de-cafea (8)

masuta-de-cafea (9)

masuta-de-cafea (10)

masuta-de-cafea (11)

masuta-de-cafea (12)

masuta-de-cafea (13)

masuta-de-cafea (14)

masuta-de-cafea (15)

In momentul in care va alegeti masuta de cafea trebuie sa tineti cont de celelalte piese de mobilier din camera si de impactul pe care doriti sa il creati. Trebuie sa fie in centrul atentiei, dar nu trebuie sa fie in contrast cu tot ce e in jurul ei. In functie de tipul de locuinta si zona in care aceasta se afla, au aparut modele diversificate din materiale pe masura. Astfel ca in apartamente sunt foarte des intalnite cele din sticla sau din materiale lucioase. In casele de vacanta acestea sunt mai rustice, iar in anumite cazuri chiar imita o buturuga.

Indiferent de spatiu, forma sau culoarea aleasa aceasta trebuie sa fie cat mai utilitara si sa indeplineasca functiile dorite de voi. Sa nu uitam ca sunt familii in care copii isi fac temele in sufragerie pe masa de cafea. In acest caz nu va recomandam sa achizitionati una din sticla pentru ca v-a avea mereu urme de la maine si v-a trebui sa o stergeti in permanenta.

Fresh Home are grija de aspectul casei voastre si va ajuta sa alegeti cele mai potrivite solutii!

Tags : apartamentcasadecoridei redecoraremasa cafeamasa cafea ieftinamasa de cafeamasuta cafea ieftinamasuta de cafeasufragerievila

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.