close

De-a lungul timpului designului celebrei canapele traditionale din sufragerie a suferit foarte multe modificari. Designerii privesc canapeaua mai mult decat acea piesa de mobilier pe care sa te relaxezi in fata televizorului dupa o zi de munca. Pentru ei este un obiect ce trebuie sa fie punctul focal al incaperii, sa o scoata in evidenta si sa ii dea o pata de culoare. Dar indiferent de cum o priveste fiecare, ea tot trebuie sa fie confortabila indiferent de forma sau dimensiunea pe care o are.

Hai sa discutam putin despre canapelele in forma de L sau coltare cum le spun foarte multi. Ele sunt printre cele mai preferate in casa cuiva. Se pot extinde si forma un pat mare pentru musafirii ramasi peste noapte sau pur si simplu ofera un spatiu mai mare pentru a sta la povesti cu oamenii dragi. Este de altfel un stil care se potriveste oricarui tip de living. Fie ca e vorba de apartament, de o casa de vacanta la mare sau la munte, canapeaua se va incadra mereu in peisaj. Canapelele in forma de L mereu adauga unei incaperi un stil cald, familiar. Incercati sa va imaginati pentru cateva minute cum ar fi sa stati alaturi de prieteni in fata unui semineu pe o astfel de canapea. Nu-i asa ca ele chiar reusesc sa destida si sa incarce cu emotii atmosfera?

model-coltar (1)

model-coltar (2)

model-coltar (3)

model-coltar (4)

model-coltar (5)

model-coltar (6)

model-coltar (7)
In functie de materialul folosit pentru fabricare, ele pot schimba intreaga imagine a camerei. Din punctul nostru de vedere, de exemplu, o canapea din piele se potriveste foarte bine acelor sufragerii foarte mari dintr-o cabana la munte cu pereti decorati cu lemn sau piatra. Dar aici depinde de fiecare cum isi concepe designul si unde doreste sa o aranjeze.
Aceasta piesa de mobilier a devenit si foarte mobila o data cu timpul. Nu mai este rigida si fixa intr-un loc. Acum se poate desface in tamburele ca un fel de joc lego. Puteti sa o asezati intr-un singur loc sau daca va plictisiti, sa incepeti sa va jucati cu amenajarea.

Sau daca achizitionati una de dimensiuni mai mici, am observat ca sunt persoane care le aranjeaza in dormitor. Tot din dorinta de a economisi spatiu pe timp de zi si de a isi crea un pat mare seara. Indiferent de locul unde o veti aseza, trebuie sa o alegeti pe cea care va satisface nevoile si dorintele.

Va asteptam cu poze cu modelul vostru preferat de canapea!

Tags : apartamentcanapea ieftinacanapea micacasacoltar micdecordesigndormitoridei designlivingmodel canapeamodel coltarpret canapeapret coltarsufragerie

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.