close

Credem ca a trecut ceva timp de cand nu v-am mai vorbit despre apartamentele de lux. Ca sa nu ne dezmintim de la traditie, astazi va vom prezenta un penthouse care abunda in culori vii si indraznete. Intreaga locuinta este un joc continuu al formelor si culorilor. Designerul Gili Ungar a reusit sa creeze o adevarata opera de arta si sa scoata din banal un spatiu de locuit. Prin intermediul nuantelor pastelate si diversificate a creat un aspect incredibil care poate fi un deliciu pentru orice privitor.Ne permitem sa spunem ca este o declaratie a nonconformismului, al inovatiei si iubirii pentru tot ceea ce este diferit, tot ceea ce sare din tipare. Apartamentul este situat la etajul 6 al unui cladiri construita recent si cuprinde patru dormitoare foarte spatioase si o zona de living superba. Livingul comunica printr-un spatiu deschis cu bucataria si zona de luat masa. Tot designul este un spectacol al culorilor curcubeului, dar care comunica intre ele si reusesc sa atraga atentia imediat. Astfel canapeaua este rosie, deasupra ei au fost montate lumini pentru a o pune in evidenta. Scaunele de la masa sunt verzi, iar dulapurile din bucatarie sunt cu albastru ca cerul, galben, violet si verde.

penthouse-decorat-in-culori-vii (6)

penthouse-decorat-in-culori-vii (4)

penthouse-decorat-in-culori-vii (1)

penthouse-decorat-in-culori-vii (3)

penthouse-decorat-in-culori-vii (2)

penthouse-decorat-in-culori-vii (5)

penthouse-decorat-in-culori-vii (7)

penthouse-decorat-in-culori-vii (8)

penthouse-decorat-in-culori-vii (9)

penthouse-decorat-in-culori-vii (13)

penthouse-decorat-in-culori-vii (12)

penthouse-decorat-in-culori-vii (11)

penthouse-decorat-in-culori-vii (10)

O alta caracteristica importanta este utilizarea unor covoare colorate si cu modele care continua imaginea vesela a intregii locuinte. Cu toate ca este plina de culori cu care s-a jucat, apartamentul are un aspect elegant per total. Ce ne-a mai placut au fost peretii pictati cu modele. Aceasta caracteristica este intalnita in special in dormitoare. Nici acestea nu au scapat de culori multiple, dar mai linistite pentru a mentine atmosfera unui dormitor care este oaza de retragere dupa o zi grea.
Sunt foarte interesante pernele decorative multicolore si sistemele de iluminat care dau grandoare intregului penthouse. Este o locuinta care a permis imaginatiei sa se joace si sa creeze decoruri inovatoare. Ne permitem sa spunem ca este o capodopera a nuantelor si transpunerea lor in fiecare particica din interior. Pe alocuri sunt inserate vaze cu flori naturale, in special lalele galbene.

Inclusiv tersa este viu colorata si are asezate pe masuta aceste flori minunate de primavara. Poate tocmai de aceeas au fost folosite lalalele, pentru flori al unui anotimp vesel, in care totul renaste si devine multicolor.

Fresh Home va adece primavara in suflet si in casa!

Tags : amenajareapartamentarhitecturaautocolant peretecamera de zicasadecordecor casadecor interiordesigndesign dormitordesign interiordormitoareideiidei decorinspiratie sufragerielivinglocuintamobila bucatariemobila dormitormobila ieftinaresedinta

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.