close

Acum ca sezonul de vara s-a sfarsit si nu ne mai putem petrece timpul la plaja sau la piscina cautam piscine interioare. Exista foarte multe locatii in Bucuresti si in restul tarii care ofera astfel de servicii. Asa ca articolul de astazi se adreseaza pasionatilor de inot si de ore petrecute in apa. Va vom prezenta cateva imagini cu piscine interioare incredibile si rapitoare de vise. Fiecare din noi in momentul in care cautam o piscina interioara ne dorim sa aiba o suprafata foarte mare ca sa ne simtim ca atunci cand am inota in mare. Desigur ca acestea sunt mereu destul de exclusiviste si ofera conditii ireprosabile. Putem spune chiar ca sunt un moft pe care ni-l putem face in afara sezonului estival. Si pentru ca proprietarii unor astfel de locuri isi doresc sa ne multumeasca si sa ne faca sa ne reintoarcem mereu cu drag, au inceput sa dezvolte tot mai mult designul. Astfel incaperile in care ne vom elibera stresul cotidian sunt adevarate colturi rupte din rai. Apa limpede prin care vedem pana la podea, jocuri de lumini ce pot fi reglate in functie de perioada zilei, sezlonguri si atasate vom gasi saune sau alte servicii din aceasta categorie.

piscina-interioara-idei (1)

piscina-interioara-idei (2)

piscina-interioara-idei (3)

piscina-interioara-idei (4)

piscina-interioara-idei (5)

piscina-interioara-idei (6)

piscina-interioara-idei (7)

piscina-interioara-idei (8)

piscina-interioara-idei (9)

piscina-interioara-idei (10)

Cu cat sunt mai mari bazinele, cu atat mai mult vom intalni tot felul de facilitati pentru rasfatul nostru. Noua ne plac acele piscine care au unul din pereti de sticla si ne permit sa admiram vremea de afara. Daca mai sunt si la un nivel superior al cladirii, completam tabloul unei seri reusite. Am spus seara, pentru ca atunci este momentul zilei in care mergem cele mai des la piscina. Dupa ce am scapat de munca si treburile casnice dam o fuga pana la centrul Spa pentru a ne relaxa.

Ganditi-va daca mergeti la o piscina interioara intr-o zona montana si afara nins. Puteti sta la cadura, in costum de baie, sa inotati si sa priviti zapada asternuta peste intreg tinutul. Nu cred ca va puteti dori ceva mai mult de atat.

Si cum spuneam mai sus, proprietarii acestor locatii am inceput sa accesorizeze tot mai mult incaperile. Astfel unele piscine sunt adevarate galerii de arta, iar altele au de jur imprejur asezati palmieri ( fie naturali, fie artificiali).

Pentru cei care vor sa isi invete copii sa inoate exista intructori din partea companiei care vor fi acolo cu cele mai bune sfaturi pentru cei mici. In timp ce voi va relaxati, altcineva va avea grija de copii. Va indemnam sa mergeti si in perioada iernii intr-un astfel de loc. Sa nu uitam ca inotul este sportul care pune in miscare toti muschii si va ajuta sa va mentineti conditia fizica.

Fresh Home  viseaza mereu alaturi de voi!

Tags : decordesignidei decorlocatii piscina interioaramodele piscinapiscina interioara bucurestipreturi piscina interioara

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.