close

Sufrageria, sau livingul cum ii se spune mai nou, este cea mai cea mai importanta camera din casa. Aici va strangeti impreuna cu familia si discutati toate cele petrecute pe parcursul zilei! Si la fel ca in toate celelalte cazuri, trebuie sa redecorati in concordanta personalitatea voastra, sa se simta ca o parte din voi locuieste acolo in fiecare secunda. Cand va ganditi la redecorarea livingului trebuie sa tineti cont de activitatile pe care le intreprinde fiecare membru al familiei. De exemplu daca unul e pasionat de jocuri, o consola si un televizor destul de mare nu ar trebui sa lipseasca din acest spatiu.

Bineinteles ca trebuie sa aveti grija sa nu aglomerati toate pasiunile fiecaruia. Trebuie sa va ganditi la cea mai importanta si sa o luati in calcul. Celelalte se pot manifesta in camerele lor. Pentru a a avea un living modern va recomandam sa cautati mobila pe masura. Magazinele specializate au o gama foarte variata si idei de combinare a diferitelor piese de mobilier. Ce mai conteaza in momentul decorarii este lumina. Pe timp de zi este bine sa aveti cat mai multa lumina naturala, sa folositi perdele si draperii in culori pale si neutre. In timp noptii toata atmosfera va fi creata de sistemele de iluminat. De exemplu aspoturile sau sistemele cu reglaj pentru intensitatea luminii sunt cele mai potrivite in sufragerie. Daca vreti sa va uitati la un film si sa nu fie intuneric complet becurile cu reglaj al luminii sunt cele mai potrivite.

Piesa de rezistenta din sufragerie ramane fara dar si poate canapeaua. Ea e cea mai importanta si cea mai folosita din aceasta incapere. Aici stati de vorba cu familia, va chemati prietenii sau chiar adormiti in timp ce va uitati la televizor. Trebuie sufiecient de incapatoare pentru mai multe persoane, dintr-un material rezistent la uzura si sa aiba o culoare care sa o diferentieze de restul camerei. Pe langa canapea va puteti lua doua fotolii, evident din acelasi material si in ton cu ea.

Acum va lasam in compania unor fototgrafii inspirationale care ne-au atras atentia si speram sa va fie de folos pentru acel  moment in care va decideti sa faceti o schimbare in livingul vostru:

idei-decorare-sufragerie (1)

idei-decorare-sufragerie (1)

idei-decorare-sufragerie (2)

idei-decorare-sufragerie (3)

idei-decorare-sufragerie (5)

idei-decorare-sufragerie (7)

idei-decorare-sufragerie (8)

idei-decorare-sufragerie (6)

SmartHome

idei-decorare-sufragerie (10)

idei-decorare-sufragerie (11)

idei-decorare-sufragerie (12)

idei-decorare-sufragerie (13)

idei-decorare-sufragerie (14)

idei-decorare-sufragerie (15)

idei-decorare-sufragerie (16)

idei-decorare-sufragerie (17)

idei-decorare-sufragerie (18)

idei-decorare-sufragerie (19)

idei-decorare-sufragerie

Tags : amenajareapartamentcamera de zicasacasa de vacantadecordecor casadecor interiordesigndesign interioridei decorinspiratie sufragerielivingmobila ieftinamobila sufrageriesufragerie

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.