close

Din colectia caselor care fascineaza inca de la primul contact vizual, astazi va prezentam una situata in inima orasului Austin din Texas. Este un proiect conceput de firma de arhitectura alui James D. Larue. Casa Blanco este o resedinta calda si primitoare care va va fermeca cu aerul vesel pe care il emana. Proprietarii au dorit sa fie pus accentul pe un design care sa comunice cu mediul inconjurator. Pentru a realiza acest lucru, au fost folosita sticla ca material principal pentru a crea un aspect de transparenta.  Iluminata frumos si cu ferestre din podea pana in tavan, casa reuseste sa se imbine perfect cu imprejurimile sale verzi.
casa moderna1

casa moderna2

casa moderna3

casa moderna4

casa moderna5

casa moderna6

casa moderna7

casa moderna8

casa moderna10

casa moderna11

casa moderna12

casa moderna13

casa moderna14

Interioarele au un aspect de contemporan urban, cu suprafete netede si lustruite, accentuate de linii curate si bine definite. Parterul gazduieste un living spatios, cu o zona de luat masa asezata langa o fereastra mare, o bucatarie si si alte camere pentru relaxare. Toate aceste spatii sunt conectate vizual una cu cealalta. Trecerea dintr-una in alta este data de proeminentele din tava si astfel se creeaza o delimitare eleganta.

Paleta de culori folosita in casa este neutra. Zugravita in mare parte in alb cu suprafete calde din lemn, are si portiuni cu pete de culoare realizate din pernele decorative de pe canapea si fotolii.. Pe pereti putem observa tablouri ale artei moderne.

Dormitoarele sunt superbe si oferta o imagine paronamica a exteriorului si sunt prevazute cu o baie spa. Daca privim dincolo de geamuri, vom observa piscina racoritoare care reuseste sa intregeasca tabloul unei resedinte placute.

Casa Blanco este o combinatie intre sobru, modern si rafinat, devenind astfel una din cele mai frumoase si elegante case din zona.

Tags : accesorii casaamenajare casacasa de vacantacasa modernaconcept casadesign casadormitorlivingmobila ieftinasufragerievila lux

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.