close

Cand va construiti o casa sau redecorati un apartament va doriti sa arate exact asa cum ati visat. Va doriti sa fie asemenea voua si sa scoata in evidenta trasaturile personalitatii proprietarilor. Trebuie sa fie ca totul sa die perfect si sa va ofere acel moment de reculegere si regasire pe sine. Felul in care casa este construita si decorata trebuie sa creeze un tot unitar.  Pe langa mobila aleasa daca va doriti sa aveti o casa perfecta atat ziua cat si noaptea, trebuie sa va ganditi la modul in care o veti lumina. Daca pe timp de zi este foarte usor pentru ca puteti folosi ferestre foarte mari pe care sa nu le acoperiti cu draperii inchise, in timpul noptii totul se schimba. Puteti monta spoturi pe pereti sau sa decorati cu veioze cu o lumina calda care sa accentueze sentimentul de acel camin unde nimic rau nu vi se poate intampla.
In prezent sistemele de iluminat sunt folosite atat pentru a avea cat mai multa lumina in casa, dar si pentru decorarea acesteia. Utilizarea luminilor va face casa ta sa para uimitoare si va vor face sa va simtiti confortabili indiferent de momentul zilei petrecut aici. Va recomandam sa nu folositi lumini foarte puternice pentru ca acelea nu va vor calma, ba din contra. Ganditi-va ca aici va retrageti dupa o zi grea de munca si va doriti sa va calmati si sa va recreati. O lumina blanda si primitoare poate fi solutia ideala. Ce poate fi mai frumos decat sa cititi o carte cu o cana de ceai langa intr-o atmosfera calda creata de jocul de lumini.

decor casa1

mobila sufragerie11

decor casa5

decor casa2

decor casa3

decor casa4

decor casa6

decor casa7

decor casa8

decor casa9
Sursele de iluminat au de obicei design simplu si o gama larga de nuante. Lampile, de exemplu, nu pot aprinde intreaga camera, dar sunt suficiente intr-o singura parte pentru a nu fi intuneric. In schimb o aplica sau un candelabru montat in mijlocul camerei pe tavan va lumina intreaga incapere. Aici totul depinde de gusturile fiecaruia. Daca nu va place intunericul, dar nici lumina prea puternica, alegeti sa decorati cu o lampa asezata in locul vostru de reculegere.

Nu uitati ca si lumina naturala este esentiala. Profitati cat de mult puteti de ea. Va repetam sa nu acoperiti ferestrele decat atunci cand este necesar. In rest lasati-o sa patrunda in casa. Este si mult mai sanatoasa pentru ochi in comparatie cu cea artificiala. Plus ca indiferent cat de complicate si avansate vor fi sistemele de iluminat, nimic nu se compara cu razele soarelui care vor crea un joc de lumini si nuante in casa. Daca alegeti o perdea foarte transparenta cu mai multe culori, imaginati-va cat de frumos va trece soarele prin ea si ce decoruri va crea!

Tags : apartamentcamera decoratacasadecordesignlampa ieftinalumina naturalasisteme de iluminatsolutii decorsolutii iluminatveioza ieftinavila

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.