close

Designerii de la Ezzo Design au creat ceva spectaculos chiar aici in Romania, Ploiesti. Suntem foarte curiosi de parerile dvs referitoare la aceasta minunata casa. Comunicatul de presa trimis de catre designer suna asa :
” Cand intalnesti o familie tanara, activa, cu pasiuni frumoase, care exclude ideea de “uniform” si imbratiseaza ideea de simplu cu accente vintage, tragi bucuros aer in piept si te inarmezi cu ingrediente si indrazaneala pentru a crea o atmosfera, nu doar o casa.
Pornind de la un mix de vintage si contemporan, am creat nu doar un interior pe masura personalitatilor ci si piese de mobilier sau corpuri de iluminat care se inteleg de minune, intr-un scenariu aerisit. Ingredientul de baza este lemnul, astfel texturile brute, formele si luminile surprinzatoare conlucreaza spre a genera un spatiu aparte, cu elemente ce capata o noua functionalitate (in speta tevile din cupru care acum, prin imbinare, formeaza o biblioteca).
Privind spre partea centrala a living-ului, descoperi o masa robusta, masiva de dining care se profileaza scenografic sub lampadarul format din obiecte ce au primit la randul lor o noua utilitate, in cazul de fata borcane din sticla. Tot in living-ul deschis se afla un cabinet ce poarta mandru steagul Marii Britanii.
Provocarea a fost data de punerea in armonie a tuturor incaperilor cu cadrul natural: am folosit lemn, texture diferite, nuante calde. Astfel ca si dormitorul ce respira un aer ludic ofera un cadru cat se poate de intim. Nici dormitorul copiilor nu este mai prejos, impactul fiind dat prin materiale si culori, cu accentul pus pe personalitatile micutilor, care fac atmosfera mai dinamica.
Bucataria s-a adaptat si ea casei, in sensul ca integreaza firesc decorul, cu maxima lejeritate, conturata fiind de piese cu accente vintage si material brute.
Casa reflecta un spatiu intim, nu doar prin suprafetele din lemn, ferestre mari care amplifica lumina naturala cat si prin piesele personalizate ce puncteaza ferm, minimalist, fiecare spatiu. “

Tags : designezzoezzo designhome designploiestiromaniastoica mario

2 Comments

  1. Pingback: design interior vila lemn ← Imobiliare Ploiesti Tel 0723406355

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.