close

 În aceste zile reci de iarnă, cei mai multi dintre noi am prefera un loc exotic plin de caldura si nisipul cald de pe plajă în zilele frumoase de vacanta ce urmeaza. Dar totusi, mai există si oameni care isi găsesc latura romantică și confortul în timpul iernii.
Special pentru ei va vom prezenta in acest articol un dulce loc de iarnă cu o idee de design interior deluxe!
design hotel luxury

Slopeside Chalets este un proiect extrem de pretentios, care a fost terminat undeva în mijlocul zilelor de iarnă din 2010. Pe atunci, creatorii de case mari și confortabile – Arhitecti Locati – au reușit să își atingă scopul de a face un loc minunat pentru a petrece zilele urate și reci de iarnă – înconjurati de o atmosferă plăcută, care este subliniata de ideea de design interior deluxe.
cabana munte deluxeCabana Slopeside este situata în Yellowstone Club, Big Sky, Montana, Statele Unite ale Americii. Construcția, după cum puteți vedea, impresioneaza cu stilul retro al arhitecturii și mediului intim, amplificate atat în curtea interioară și designul exterior cat si in designul interior care este de-a dreptul spectaculos și impresionant. Designul interior deluxe poate fi simțit în orice parte sau in orice cameră a clădirii.
design camera de zi cabana

Mobilierul moale, elegant, iluminarea retro si mirosul de lemn de stejar vechi face orice raceala sa treaca de la sine. Semineul face prezenta oricum aici sa fie intr-un mediu cald si confortabilă, și prezența florilor proaspete si a plantelor verzi amintește de viața naturii ce ne așteptăm să reapara în primăvara anului.
cabana deluxecamera de zi deluxe cabanacabana baiecamera dubla cabana deluxe

Tags : cabanacabana deluxedesign cabanadesign cabana deluxedesign interiordesign interior cabanalocati architects

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.