close

Charlie Sheen este un actor controversat pe care cu totii il cunoastem din celebrul serial “Doi barbati si jumatate”. Pe cat de celebru este acesta pe atat de luxurianta este si vila lui situata in cartierul Los Feliz din Los Angeles. Vom putea observa in imaginile pe care vi le vom prezenta cum resedinta reuseste sa emane un lux incredibil pana si il cel mai mic colt din casa. Este o casa construita in stil mediteranean si care reuseste sa creeze un ehilibru cu natura, ea fiind eleganta si simpla. Vila este prevazuta cu ferestre foarte mari care ii permit sa fie luminata natural in intregime pe tot parcursul zilei.

vila-lux-charlie-sheen (3)

vila-lux-charlie-sheen (4)

vila-lux-charlie-sheen (5)

vila-lux-charlie-sheen (6)

vila-lux-charlie-sheen (7)

vila-lux-charlie-sheen (1)

vila-lux-charlie-sheen (1)

vila-lux-charlie-sheen (2)

Din pozele de mai sus am putut observa ca intreaga resedinta dispune de o curte generoasa cu o fanta arteziana in centru. Ne-a placut ca casa este zugravita in alba ceea ce ii confera eleganta, iar finisajele sunt imperfecte pentru a ii da o imagine inedita, specifica stilului mediteranean. Locuinta are o suprafata totala de 390 metri patrati.

Spatiul destinat livingului are tavane inalte, cu grinzi din lemn masiv si foarte multe ferestre cu o forma arcuita. Bucataria a fost decorata cu mobilier verde, ca o uniune cu natura, cu o pardoseala din piatra naturala si ferestrele mari se intalnesc chiar si in acest spatiu.

Resedinta actorului Charlie Sheen detine nici mai mult nici mai putin de 4 dormitoare foarte spatioase fiecare cu baie proprie. Dormitorul principal are un plafon priectat circular si dispune de un pridvor privat; iar baia matrimoniala este generoasa, luminata natural din abundenta, cu un dus dn sticla personalizat.

Asa cum v-am spus la inceputul articolului, este o casa care promoveaza cat mai multa lumina naturala tocmai pentru ca aceasta sa se poata juca printre decorurile fine si elegante, simple, dar luxoase in acelasi timp.

Speram ca v-a placut articolul si va asteptam in continuare sa ne cititi articolele pentru ca v-am mai pregatit cateva surprize cu case celebre ale persoanelor mondene de talie internationala.

Tags : case celebreCharlie Sheendecor interiordecoratiuni luxoasedesign interiorDoi barbati si jumatateidei amenajare interiortwo and a half menvila charlie sheen

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.