close

Fie ca au venit rudele in vizita sau au ramas prietenii peste noapte trebuie sa le aranjati o camera in care sa doarma. Pentru cei care stau in apartament nu au mereu o camera speciala pentru oaspeti. De obicei le cedeaza lor domitorul si gazdele dorm in sufragerie. Cei care locuiesc la casa mereu vor avea o camera in plus pentru musafiri. Indiferent de situatie va doriti sa le oferiti musafirilor cele mai bune conditii si sa se simta confortabil peste noapte.

Ne-am gadit sa facem o lista cu obiectele/lucrurile pe care le credem indispensabile intr-o astfel de camera:

1 ) Trebuie sa puneti prosoape si pături suplimentare: daca voua nu va este frig asta nu inseamna ca cel putin un musafir este mai friguros si se v-a acoperi inclusiv vara cu ceva mai gros. Si prosoapele sunt de folos pentru a nu va mai deranja pe voi sa va ceara unul. Daca sunt asezate undeva pe un scaun in camera se vor servi singuri.

amenajare-camera-oaspeti (1)

2 ) Mentineti mereu un raft gol: este foarte util pentru ca isi pot lasa hainele de zi cu zi si sa nu le puna undeva haotic prin camera. Iar daca stau mai multe zile e bine sa le aranjeze in dulap si sa nu le tina in geanta de voiaj cu care au venit.

amenajare-camera-oaspeti

3 ) Trebuie sa aveti un televizor in camera. Chiar daca ati terminat de povestit pana tarziu, in momentul in care vor ajunge in camera vor vrea sa aprinda televizorul si sa butoneze telecomanda pana sa adoarma. Puteti inlocui caest obiect cu un teanc de reviste pe care sa le rasfoiasca si sa isi ocupe timpul.

amenajare-camera-oaspeti (2)

4 ) Trebuie sa aveti o veioza – sunt persoane care nu pot sa doarma pe intuneric si este bine sa le oferiti acest confort. Lumina unei lampi este mai blanda si cu o lumina slaba in intensitate care le va permite sa adoarma repede si sa aiba un somn linistit.

Haas Musterhaus Fellbach

5 ) Lasati-le un cadou special – de exemplu puteti sa puneti pe noptiera patului un bol cu bomboane. Va garantam ca le veti aduce zambetul pe buze si le veti indulci seara sau ziua. Se vor simti apreciati si bineveniti in casa voastra oricand. Asa cum am mai spus…trebuie sa va multumiti oaspetii si sa ii faceti sa se simta ca la ei acasa.

amenajare-camera-oaspeti (5)

Tags : amenajareapartamentarhitecturabaiecamera de oaspeticamera de zicasa de vacantadecordecor casadecor interiordesign dormitordesign interiordormitoaredormitorlocuintamobila

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.