close

“Atelier Mecanic” este unul dintre cele mai interesante baruri pe care le-am vazut in ultima vreme. Fiind situat in centrul vechi al Bucurestiului, nu putea sa fie altfel decat in ton cu vremurile demult apuse, proiectat de arhitectul roman Corvin Cristian, care a reusit sa il integreze in vremurile noastre. Si nu a facut asta oricum, ci cu un exterior atragator , bazat pe legatura intre expresia artistica a trecutului si cea moderna a divertismentului si cu un interior personalizat cu relicve industriale si piese de mobilier orginale.
Barul anilor 1950 -1970 își întâmpină oaspeții cu un design precis care descrie o eră încă prezenta în viața de zi cu zi a țării noastre. Daca ajungeti in zona nu ezitati sa aruncati un ochi si pe imaginile sugestive postate pe peretii interiori.
atelier mecanic baratelier mecanic baratelier mecanic baratelier mecanic baratelier mecanic baratelier mecanic baratelier mecanic baratelier mecanic baratelier mecanic barbar atelier mecanicbar atelier mecanicbar atelier mecanicbar atelier mecanic

Tags : arhitecturaarhitectura atelieratelier mecanicbarcentru vechicorvin cristianventrul istoric

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.