close

Stim ca iubiti decorurile unice si in acelasi timp sa incercati sa creati cate ceva cu propriile maini la voi in casa. Astazi venim cu o idei pentru rafturile de la voi din casa. Va propunem sa folositi o scara veche pentru crearea unui raft, iar daca nu aveti pe la tara una veche sau prin curte puteti sa cumparati una noua. Tot ce trebuie sa faceti este sa va ganditi unde o sa o asezati pentru ca in bucatarie si in camera copiilor este singurul loc in care se va potrivi o scara din metal.

In rest le puteti aseza oriunde, inclusiv in baie pentru a va depozita prosoapele sau cosmeticele tinute aici. Puteti sa alegeti o scara normala pe care o veti sprijini de perete sau sa va luati una dubla pe care sa o accesorizati si sa o fixati de perete in forma ei naturala. Veti avea rafturi foarte incapatoare, care ocupa spatiu putin in casa si care va ofera un aspect unic. Nu-i asa ca nu ati vazut la nimeni pana acum asa ceva? Ei bine voi va indemnam sa indrazniti si sa va creati un decor inegalabil la voi in casa.  Pentru asta va indemnam sa va inspirati din selectia de imagini pe care m facut-o pentru voi in cele ce urmeaza:

idei-rafturi-hand-made (2)

idei-rafturi-hand-made (3)

idei-rafturi-hand-made (4)

idei-rafturi-hand-made (5)

idei-rafturi-hand-made (6)

idei-rafturi-hand-made (7)

idei-rafturi-hand-made (8)

idei-rafturi-hand-made (9)

idei-rafturi-hand-made (10)

idei-rafturi-hand-made (11)

idei-rafturi-hand-made (12)

idei-rafturi-hand-made (13)

Tags : arhitecturabaiebucatariebucuresticamera de zicamere copiicasadecordecor casaidei hand madeMobilierrafturi apartamentscara

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.