close

Dintre multitudinea de case cu design modern, care imbina spatiile de locuit, intre ele am ales ca astazi sa va prezentam o resedinta din California. La fel ca orice locuinta de lux si exclusivista, nici aceasta nu se dezminte de la folosirea geamurilor foarte mari din podea pana in tavan. Diferenta este ca aici aceasta sunt intalnite numai in zona bucatariei si sunt glisante.

Veti putea observa o bucatarie imensa care este conceputa pentru a face legatura cu veranda si piscina din exterior.Astfel imprejurimile verzi ajuta ca construirea decorului. Exteriorul casei are o nota rustica. Aceasta este completata de zona terasei care este toata din lemn, chiar si zona de mese are obiecte din lemn cu perne moi pe scaune.

 model-casa-lux (15)

model-casa-lux (16)

model-casa-lux (1)

model-casa-lux (2)

model-casa-lux (3)

model-casa-lux (4)

model-casa-lux (5)

model-casa-lux (6)

model-casa-lux (7)

model-casa-lux (8)

model-casa-lux (9)

model-casa-lux (10)

model-casa-lux (12)

model-casa-lux (13)

model-casa-lux (14)

Terasa ofera un spatiu foarte mare pentru petrecut serile cu familia si prietenii. Este un loc in care se pot organiza cele mai frumoase petreceri in sezonul cald.

Pe cat de rustic este exteriorul si foarte lejer, pe atat de elegant si complex arata interiorul. Culorile peretilor sunt neutre, cu mobila sofisticata, dar aranjata cu foarte mult bun gust. Punctul comun cu exteriorul este folosirea pietrei. Casa are peretii din afara decorati cu piatra, iar in living s-a montat un semineu din acelasi material.

Camerele de primire a oaspetilor nu sunt foarte luminosi, dar s-au folosit corpuri de iluminat care le confera clasa. Totul este spatios si abunda cu accesorii moderne, foarte bine gandite si asezate strategic. Este foarte interesant cum s-a facut trecerea de afara catre interior prin intermediul bucatariei; cum au fost combinate elementele pentru a nu se respinge. Eleganta, stilul, naturaletea si euforia sunt cuvintele care o pot descrie probabil cel mai bine.

Este o casa pe care oricine si-ar dori-o sa o aiba acolo undeva in afara orasului si in care sa se retraga la fiecare sfarsit de saptamana!

Tags : amenajareamenajare gradinaarhitecturabaiebiroubucatariecamere copiicasamobila sufragerieMobilierresedintasufragerievilavila de lux

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.