close

Personalitatea unei camere si efectul impus de aceasta rezulta si din paleta de culori folosita pentru redeorare. De obicei este recomandat sa folositi cam doua culori pentru a oferi un aspect modern si indraznet. Si daca vreti sa fiti mai extravaganti puteti folosi perechi de culori puternice, care mereu au ceva de spus: rosu si verde, galben si violet sau albastru si portocaliu.

Paleta de culori folosita trebuie sa fie bine aleasa pentru ca o puteti schimba asa usor si rapid. Trebuie sa reziste acolo o perioada mai mare de timp si sa va bucurati de ea. Foarte multi dintre noi ne decoram casele in culori vii, sa le facem cat mai luminoase si sa emane veselie la fiecare pas.
Daca nu sunteti decisi in ceea ce priveste alegerea culorilor, ganditi-va la cele care va impresioneaza, va calmeaza si va oferta o stare de bine. Acelea sunt cele mai potrivite pentru voi. Nu conteaza daca designerii spun ca nu se potrivesc. Este casa voastra si sunteti propriul proiectant al starilor pe peretii si accesoriile din interior.

mobila-vopsea-perdele (1)

mobila-vopsea-perdele (2)

mobila-vopsea-perdele (3)

mobila-vopsea-perdele (4)

mobila-vopsea-perdele (5)

mobila-vopsea-perdele (6)

mobila-vopsea-perdele (8)

mobila-vopsea-perdele (7)

mobila-vopsea-perdele (9)

mobila-vopsea-perdele (10)

mobila-vopsea-perdele (11)

mobila-vopsea-perdele (12)

mobila-vopsea-perdele (13)

mobila-vopsea-perdele (14)

mobila-vopsea-perdele (15)

Unul din cele mai bune metode de a aduce culoare in casa voastra este prin vopsirea peretilor cu accente de lucoare sau chiar unul intreg de sus pana jos si sa va jucati cu formele abstracte. De obicei este indicat sa asociati o culoare calda cu una rece. Unele camere, cum ar fi baia sau dormitorul, trebuie neaparat sa contina culori calde pentru ca sunt zonele voastre de relaxare. In camera de zi va sfatuim sa folositi culori mai reci pentru ca trebuie sa denote seriozitate.

Daca simtiti ca nu va puteti descurca cu toate culorile si aranjarea lor, puteti apela la sfaturile unui specialist. Acesta va sti tot timpul ce sa faca si cum sa le combine pentru a obtine pentru voi efectul mult asteptat.

Tags : arhitecturaautocolant peretecameracamere copiidecor casadecor interiordesigndesign dormitordesign interiordormitorexteriorgradinaideiidei decorinspiratie sufrageriemobila dormitor

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.