close
Idei

Amenajati un acvariu pentru a oferi calmitate spatiului!

Se spune ca daca doriti sa aveti un obiect care sa va linisteasca in casa trebuie sa va cumparati un acvariu. Cercetatorii sunt de parere ca miscarile pestilor, culorile si uneori sunetele produse de ei, pot avea efect terapeutic, calmeaza, reduc stresul si anxietatea.

Acvariile sunt foarte des intalnite in cladirile de birouri sau in locurile foarte aglomerate. Tocmai pentru a mai linisti atmosfera si a oferi o balanta.

Nici aici designerii nu s-au abtinut de a concepe si a pune in aplicare ideile inovatoare. Acvariile pot avea dimensiuni si forme cat mai variate. Dar in acest caz conteaza foarte mult cum decorati lumea apei inchisa intr-o cutie din sticla. In magazinele specializate veti gasi foarte multe plante marine, atat din plastic cat si naturale; depinde de cat de multi bani vreti sa cheltuiti. Dupa ce ati aranjat plantele, pietrele si figurinele, trebuie sa alegeti pestii. Va recomandam sa intrebati la magazin care rezista intre ei, pentru ca nu credem ca vreti sa ii pierdeti pe parcurs.

Dupa ce v-ati creat acvariul mult dorit trebuie sa alegeti locul in casa in care il veti aseza. De obicei oamenii le aseaza in sufragerie. Este locul cel mai mare tranzit, unde se aduna toate energiile negative si are nevoie de putin feng shui.

Designerii au inceput sa creeze mese de sufragerie care sunt un acvariu sau chiar sa elimine un perete despartitor normal si sa il inlocuiasca cu un acvariu imens. Un beneficiu pe care il mai pot avea acestea este ca pot deveni un sistem de iluminat al camerei pe timp de noapte. Sa nu uitam ca la pesti va trebui mereu sa aveti un neon care sa le ofere o temperatura normala. Si aici va puteti juca cu culorile si cu atmosfera pe care doriti sa o obtineti.

In continuare va lasam cu  cateva idei de amenajare cu acvariu, atat la voi acasa cat si in spatiile de lucru la birou:

model-acvariu-casa (13)

model-acvariu-casa (12)

model-acvariu-casa (11)

model-acvariu-casa (10)

model-acvariu-casa (9)

model-acvariu-casa (8)

model-acvariu-casa (7)

model-acvariu-casa (6)

model-acvariu-casa (5)

model-acvariu-casa (4)

model-acvariu-casa (3)

model-acvariu-casa (1)

Tags : acvariu ieftinbaiecameradecordesigndesign dormitorMobiliermodel acvariu

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.