close

Din seria caselor de lux care rapesc orice privire, am ales una din cele mai scumpe zone din Los Angeles. Aceasta resedinta este situata in Hollywood Hils si este o perfectiune a creatiei moderne si a imbinarii cu arhitectura orasului.

Casa are un plan arhitectural foarte indraznet. In componenta are 3 dormitoare moderne si 4 bai generoase. Tema folosita in in interior se bazeaza pe otelul de calitate, sticla si piatra. Si cand am discutat de sticla, la fel care orice vila de lux, are geamuri generoase din podea pana in tavan. Fiind situata pe un deal, din camera de zi se poate admira privelestea captivanta a orasului. Imaginati-va ce imagini superbe sunt in timpul noptii cand se creaza acele jocuri de lumini.

Aici totul este la superlativ. Daca aducem in discutie biroul din casa, care este dotat si el cu ferestre imense, inchipuiti-va ca a lucra de aici este o adevarata placere. Chiar si munca pe seara, dupa munca este o adevarata placere. Este o oaza de relaxare si cu siguranta aici se pot naste cele mai bune idei de afaceri.

Din interior sa ne mutam putin afara. O data ajunsi aici nu avem cum sa nu observam piscina in care ne putem simti ca suntem deasupra lumii. Iar luminile folosite si cascadele care se scurgin piscina ii sporesc maretia. In imediata apropriere a piscinei este un SPA care de asemenea ofera vederi care taie rasuflarea deasupra intregului Los Angeles.

Este o casa cu un design uimitor si care ofera o viata privata, departe de zona unuia din cele mai aglomerate orase din lume. Este o retragere din tot ceea ce inseamna agitatie si va va ajuta sa puteti zambi in fiecare dimineata fara griji.

Acum va lasam in compania imaginilor cu resedinta. De altfel noi credem ca va vor fascina si va veti da seama ca indiferent cat mult am vorbi este putin in comparatie cu maretia ei:

casa-de-lux (2)

casa-de-lux (1)

casa-de-lux (3)

casa-de-lux (4)

casa-de-lux (5)

casa-de-lux (8)

casa-de-lux (9)

casa-de-lux (6)

casa-de-lux (7)

Tags : amenajareapartamentarhitecturaautocolant peretecasa de vacantadecordesign dormitordesign interiordormitoaregradinaideiinspiratie sufragerielocuintamobilamobila bucatarievilavila de lux

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.