close

Vom discuta in cele ce urmeaza designul opulent al unui penthouse din Belgrad. Este o locuinta cu un spatiu generos, cu mobilier scump si o atmosfera stralucitoare, atat la figurat, cat si la propriu.

S-a reusit combinarea unor diferite elemente texturale pentru a contribui la crearea unei resedinte atragatoare si vribrante. Este o casa care te lasa sa o descoperi de la o camera la alta si cu cat avansezi mai mult cu atat cresc surprizele si uimirea.

Desi au fost combinate mai multe stiluri nu s-a creat o respingere intre ele, ci un efect de intrepatrundere si de unifromitate.

Este o casa per ansamblu cu un stil contemporan si elegant in acelasi timp. Unul din punctele forte si care iese in evidenta in aceasta casa este zidul d piatra din camera de zi. Acesta este in constrast cu toate suprafetele scumpe si lucioase din jur. La fiecare pas veti intalni candelabre si spoturi elegante care au fost plasate stratgic. Astfel nu exista colt intunecat sau nepus in evidenta. Totul este la vedere si trebuie sa slaveasca luxul.

Bucataria este locul in care fiecare gospodina s-ar simti rasfatata. Pe langa faptul ca este dotata cu absolut toate cele necesare, arata incredibil. Nu este foarte mare, dar eleganta. Cu o zona de luat in mijloc si perdele ce cad inclinat in aproprierea ei sporeste pofta de mancare chiar si a celei mai sceptice persoane.

idei-redecorare-apartament (16)

idei-redecorare-apartament (15)

idei-redecorare-apartament (14)

idei-redecorare-apartament (13)

idei-redecorare-apartament (12)

idei-redecorare-apartament (11)

idei-redecorare-apartament (10)

idei-redecorare-apartament (9)

idei-redecorare-apartament (8)

idei-redecorare-apartament (7)

idei-redecorare-apartament (6)

idei-redecorare-apartament (5)

idei-redecorare-apartament (4)

idei-redecorare-apartament (3)

idei-redecorare-apartament (2)

 Toata casa este imbracata in tapet in culori de maro, gri sau negru, dar cu anumite accente violet pe alocuri pentru a adauga pata de culoare necesara. Ferestrele mari nu se dezmint nici din aceasta resedinta de lux. La fiecare veti intalni doua tipuri de draperii: unele foarte transparente si altele foarte groase. Ideea a plecat de la preferintele fiecaruia si de momentele in care doresc sa lase lumina naturala sa intre sau nu.

Dormitorul copiilor este un mic fragment de poveste. Probabil ca proprietarii au o fetita pentru ca intreaga camera este imbracata efectiv in roz. Absolut tot este in aceasta nuanta, inclusiv baia. Dar in momentul in care ne indreptam catre dormitorul principal atmosfera este cu totul alta. Aici putem observa, eleganta, seriozitate si matasuri scumpe.

Speram ca v-a placut si resedinta de astazi la fel de mult ca cele din trecut! Fresh Home va ofera in fiecare zi momente de visare si dorinta catre ceva mai bun!

Tags : baiecasa de vacantadecordecor interiordesigndesign dormitorinspiratie sufrageriemobila dormitorpenthousespatii mici

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.