close

Aceia dintre voi care ati plecat in luma de miere intr-o zona exotica cu siguranta ca ati avut in camera o cada pentru doi. Nu-i asa ca ati ramas cu gandul la ea si ati fi vrut sa o luati acasa? Acum aceste cazi au inceput sa se comercializeze si pentru baile obisnuite, nu la comanda cum se intampla cu ceva timp in urma. Veti aduce la voi acasa luna de miere si romantismul cu care aceasta a fost inavaluita.

Fiecare are momentele lui cand ii place sa stea alaturi de persoana iubita si sa faca o baie cu spuma. Sa se detaseze si sa elimine tot stresul acumulat in timpul zilei. Daca mai adaugati si elemente romantice ( petale de trandafiri, lumanari, muzica in surdina) cu siguranta va fi una din acele seri pe care nu le veti uita si veti dori sa dureze la nesfarsit.

Modelele  acestui tip de cada sunt foarte diversificate, in functie de asteptarile si nevoile fiecaruia. Astfel puteti alege o cada care este prevazuta cu spatare fie fata in fata, fie unul langa altul, in forma de scoici sau de inima, cu jacuzzi sau cu elemente de spa, cu masuta incorporata in lateral. Si lista poate continua la nesfarsit. chiar daca vreti o cada rotunda, curbata sau dreptunghiulara, orice accesoriu necesar voua se poate adauga.

Si dimensiunile pot fi alese in functie de spatiul pe care il aveti disponibil in baia voastra de acasa. Daca beneficiati de o baie generoasa va recomandam sa va jucati cu acest spatiu si sa va luati acea cada pe care ati putea sa o numiti mini piscina voastra de apartament.

Deci? Cada viselor voastre cum arata? Va invitam sa urmariti imginile de mai jos si sa ne spuneti care e cea mai potrivita pentru momentul vostru de rasfat:

cada_baie1

cada_baie2

cada_baie3

cada_baie5

cada_baie6

cada_baie7

0 T

cada_baie9

cada_baie10

Tags : apartamentcada ieftinacada pentru doidecor baiedecor baie micadecor casadesign baiemodel cadamodel cada ieftinamodel cada pentru doiproduse sanitare ieftine

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.