close

Cati dintre voi ati visat sa aveti un apartament cu vedere deasupra orasului? Pentru toti cei care inca nu il au si inca se mai gandesc la asta va vom prezenta unul din Kiev, Ucraina. Acesta are o terasa mare situata deasupra orasului si ofera imagini incredibile. In acelasi timp este un apartament  creaza un sentiment de spatiu nemarginit pentru fiecare visator. Terasa in sine este un fel de a doua camera in aer liber. Ea are utilizari multiple prin intermediul pieselor de mobilier asezate aici: masa, canapele si scaune din rachita accesorizate cu perne.

Totul a fost conceput pentru a sta seara la un pahar de vin sau pentru a servi cafeaua si micul dejun dimineata. Trecerea catre sufragerie se face prin intermediul unor usi glisante din geam tip oglinda. Se vede totul din interior, dar din exterior nu se poate vedea inauntru.

Sufrageria este o combinatie eleganta de ziduri colorate in gri si rafturi care separa fiecare zona de aici. Pentru ca veti gasi o zona pentru servit masa, una pentru lecturat intr-un fotoliu colorat si una pentru a privi filmul preferat pe canapea. De altfel bucataria comunica si ea cu zona de luat masa. Astfel persoana care gateste nu se va izola de restul persoanelor si va beneficia de compania lor pe tot timpul destinat pregatirii mesei.

redecorare-apartament1

redecorare_apartament2

redecorare_apartament3

redecorare_apartament4

redecorare_apartament5

redecorare_apartament6

redecorare_apartament7

redecorare_apartament8

redecorare_apartament9

redecorare_apartament10

redecorare_apartament11

redecorare_apartament12

redecorare_apartament13

redecorare_apartament14

redecorare_apartament15

redecorare_apartament16

redecorare_apartament17

redecorare_apartament18

redecorare_apartament19
Culorile sunt neutre pre ansamblu, dar nu lipsesc micile accente: galben stralucitor pe terasa; tapet cu fluturi multicolori intr-unul dintre dormitore si o baie zugravita cu rosu. O alta pata de culoare o reprezinta pernele decorative prezente pe terasa, pe canapeaua din camera de zi si pe fiecare pat din dormitoare. Apartamentul are un hol foarte lung decorat cu tablouri ce prezinta arta contemporana in toata splendoarea ei. O parte din aceste opere le putem observa si in dormitorul principal, folosite pentru a intregi atmosfera linistitoare pe care acesta o are.

Vom intalni zone cu usi glisate si perdele din podea pana in tavan care stau deschise, dar pregatite sa fie inchise oricand. Gata pentru a crea intimitate si a permite retragerea cu propriile ganduri.

Este un apartament vesel si primitor din toate punctele de vedere. Iar micile inserari cu flori de sezon reusesc sa aduca natura la aceasta inaltime.

Nimic nu este asezat la intamplare sau din greseala. Fiecare parte sau obiect din casa are locul lui bine gandit si conceput pentru a se imbina si a crea un tot unitar. O locuinta pentru fiecare visator practic care iubeste confortul, luxul si simplitatea.

Fresh Home va rasfata cu cele mai frumoasa designuri si idei de redecorare a unei case din lume!

Tags : amenajare apartamentamenajare baieamenajare balconamenajare bucatarieamenajare dormitoramenajare terasaapartament ieftincanapeacanapea ieftinadecordecoratiunidesignideikievkiewmasaredecorare apartamentscaunucraina

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.