close
Baie

Cazi de baie din lemn, noul trend in materie de design al bailor

Lemnul nu e tocmai cel mai folosit material, nu atunci cand vine vorba de constructia unor cazi de baie. De fapt, pana de curand, “mobilarea baii” cu o cada de lemn era de neconceput. In fond, lemnul se deterioreaza din cauza apei, e relativ greu de prelucrat si in plus, construirea unui sistem perfect neted e o adevarata problema de ordin tehnic. Ei bine, atunci cand vine de vorba imbinarea elegantei cu functionalitatea, multi dintre designerii de top gandesc intr-un mod mai mult decat creativ (outside the box ar spune americanii), dovada stand pozele de mai jos.

cada de baie din lemn 7

cada de baie din lemn 6

cada de baie din lemn 5

cada de baie din lemn 4

cada de baie din lemn 3

cada de baie din lemn 2

cada de baie din lemn
Daca problema aspectului fizic a fost rezolvata relativ usor gratie uneltelor existente, constructorii modelelor de mai sus au trebuit sa testeze peste 200 de lacuri cu protectie ridicata pentru a obtine efecte maxime. Astfel, cazile de mai sus nu numai ca sunt perfect netede, dar nu sunt vatamate catusi de putin nici de prezenta prelungita a apei.
In plus, lemnul mentine mai mult timp temperatura apei, temperatura interna a lui nefiind foarte mult influentata de exterior.

Partea interesanta la aceste cazi de baie e faptul ca ele sunt prelucrate manual in functie de necesitatile fiecarui cumparator in parte. Astfel, dimensiunile si formele sunt variabile, insa doar in anumite impuse de normele tehnologice. Timpul de asteptare pentru o astfel de cada de baie din lemn este de aproximativ 1 luna, timp in care cada este construita si tratata cu substantele de rigoare.

Tags : cada de lemn

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.