close

Ne dorim sa va tinem mereu in pas cu noile tendinte in materie de mobila, accesorii pentru casa sau ce culori si materiale sunt in voga in functie de perioada anului. Astazi va prezentam un dispozitiv cu totul unic! Multiplex Trio E4 este creat de cei de la Viega  si este o telecomanda electrica cu sistem tactil care este dependenta de cada voastra. De acum va puteti permite sa va creati propriul spa la voi in baie si sa aveti tot confortul necesar. 

sistem cada1

sistem cada2

sistem cada3

sistem cada4

sistem cada5

Dispozitivul Multiplex Trio E4 arata elegant, are o functionalitate practica si un design tactil elegant, negru-lucios. Acesta poate fi integrat la voi in baie pentru a controla presiunea,nivelul, temperatura sau viteza de scurgere a apei din cada.Vine cu patru setari pre-programabile pentru ca apoi voi doar sa va bucurati de o baie relaxanta si sa nu va mai ganditi la absolut nimic. Prin simpla atingere a unui icon, va puteți bucura de o baie personalizata. Butoanele sunt complet impermeabile, protejate de un strat de sticla, care poate fi montat pe janta cazii sau pe perete.

In cazul in care comenzile tactile nu sunt pe placul vostru sau nu va place forma dreptunghiulara, atunci exista doua versiuni noi rotunde disponibile – Multiplex Trio E2 si E3 – fiecare fiind o combinatie de doua butoane rotative. Toate cele 3 dispozitive sunt foarte intuitive si usor de utilizat.

Tags : apartamentbaiecadacada cu spacada ieftinacasadecor baiedispozitive electricedispozitive inovatoareelectrocasniceinovatiemobilier baievila

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.