close

Sa ne gandim putin la acele momente in care sarbatorim un eveniment sau pur si simplu stam la povesti cu prietenii. Avem nevoie de pahare speciale care sa marcheze acele clipe. Pot sa fie din cristal, pictate manual sau cu elemente decorative unice. Poate unii din voi prefera clasicul in favoarea set pahare1

set pahare2

set pahare3

set pahare4

set pahare7

set pahare5

set pahare8

set pahare10

set pahare11

set pahare9

Pentru persoanele care au deja anumite astfel de obiecte in casa este foarte usor sa le foloseasca. Trebuie doar sa adauge elemente de decor bauturii cum ar fi anumite fructe sau accesorii specifice si vor obtine o licoare gustoata si aspectuasa.

De asemenea va recomandam acele seturi care sunt multicolore si niciunul nu e la fel. Lasati-va musafiri sa aleaga culoare paharului din care vor bea. Asa se vor simtit importanti si ca cineva le asculta dorintele.

In voga sunt si modelele vintage. Ofera o nota de eleganta si de patrundere intr-o epoca parca uitata de atat de multe persoane. Acestea sunt recomandate in cadrul unei cine festive sau o petrecere cu tematica acelor ani.

Pe langa piesele vechi, alegeti si piese dintr-o anumita cultura. Sa nu uitam ca in functie de fiecare tara vom gasi diferite modele. De exemplu, in partea asiatica paharele si canile nu au dimensiuni mari. Sunt minimaliste la fel ca tot ceea ce inseamna decor pentru ei. Dar din simplitatea lor au probabil cele mai frumoase decoruri care respecta traditiile si obiceiurile inca din cele mai vechi timpuri.

Cautati pahare care sunt rodul imaginatiei designerilor in ceea ce priveste forma, culoarea si modelul desenat pe ele. Sunt atat de frumoase acelea care au desenat un joc al formelor si culorilor. Exista pahare vesele cu figurine din desene animate, animalele sau pasarile preferate al copiilor. Va garanta ca asa vor bea cu siguranta sucul natural pe care inainte poate nu s-ar fi gandit sa il accepte in defavoarea unei bauturi carbogazoase.

Chiar si voi puteti crea pahare unicat. Luati un set vechi din casa, cumparati autocolante sau culori impermebiale si fiti creativi. Un alt moment in care puteti intreprinde o activitate de familie. Copii se vor simti importanti ca mama si tata ii lasa sa deseneze pe un obiect din casa si nu vor fi mustrati apoi, ba chiar vor fi felicitati.

Pana la urma paharul va fi ales in functie de bautura consumata si de mancarea cu care aceasta se potriveste. Totul tine de nevoile si dorintele voastre, de acea inspiratie de moment care poate transforma intr-o secunda o seara care la inceput pare ca va fi una obisnuita, de rutina.

Voi ce tip de pahare folositi cel mai des in casa? Fresh Home va asculta parerea si gaseste solutiile potrivite pentru voi!

Tags : decordesignidei amenajaremodele paharepahare cina familiepahare cina festivapahare coloratepahare coniacpahare ieftinepahare ineditepahare sampaniepahare vinset paharesticla

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.