close

Bucataria este inima casei si probabil cel mai important punct din locuinta fiecaruia. In timpul unei petreceri cu prietenii sau al unei reuniuni de familie, la un moment dat cineva tot va emigra in bucatarie. Fie ca merge sa fumeze o tigara sau sa mai ia ceva de baut, va petrece timp acolo.

Daca sunteti in cautarea unor idei pentru a transforma bucataria voastra intr-un spatiu de vis fara sa cheltuiti prea multi bani va sugeram sa luati in calcul imbracarea si decorarea peretilor cu faianta.  Renuntati doar la vopsirea peretilor pentru ca asa totul va fi mai usor de curatat, mai ales atunci cand gatiti si inevitabil mai sar stropi de ulei in laterale.  Foarte multi dintre voi zugravesc in bucatarie cel putin o data pe an din cauza acestei probleme. Imaginati-va cat veti economisi din momentul in care veti pune faianta.faianta_bucatarie1

faianta_bucatarie2

faianta_bucatarie3

faianta_bucatarie4

faianta_bucatarie5

faianta_bucatarie6

faianta_bucatarie7

faianta_bucatarie8

faianta_bucatarie9

faianta_bucatarie10

Cand vine vorba de alegerea unei „haine” pentru pereti optiunile sunt nelimitate. Puteti alege faianta care imita caramida, mozaic de sticla sau piatra cu accente rustice, faianta cu fructe sau alte modele. Va fi o metoda usoara de modernizare a acestui spatiu fara sa cheltuiti prea multi bani daca stiti exact ce vreti si de unde sa va faceti cumparaturile.

In momentul in care alegeti faianta trebuie sa tineti in primul rand seama de elementele deja prezente in bucatarie si de culoarea lor, inclusviv cea a podelei. Apoi va recomandam sa alegeti stilul pe care veti vrea sa il aiba apoi: confortabil, traditional, contemporan, simplu, modern sau extravagant. Daca alege o faianta cu modele complicate va aglomera spatiu si nu va veti mai simti in largul vostru.
Tineti minte ca blatul mobilei de bucatarie trebuie sa fie in ton cu faianta, sa se completeze unul pe celalalt.

In momentul in care alegeti faianta trebuie ca modelul sa fie asemeni viselor voastre, sa ofere apoi decorul dorit de atata timp. Daca mobila de bucatarie este simpla puteti alege ceva indraznet cum ar fi un mozaic multicolor si luminos. Iar cu o mobila inchisa la culoare se potriveste o faianta cat mai deschisa si sa inveseleasca incaparea; sa contrasteze cu seriozitatea celorlalte piese de mobilier.

Noi va dam sfaturi, dar intr-un final voi sunteti cei care alegeti. Ideile fiecaruia sunt unice, la fel ca noi in parte ca si indivizi. Indiferent ce veti alege, eventual din modelele inspirationale prezentate mai sus, suntem convinsi ca va fi exact asa cum ati vrut. Iar la urma doar asta conteaza, voua sa va placa si sa va simtiti bine in propria bucatarie.

Tags : amenajaredecordecor bucatariedecor casadesigndesign interiorfaiantafaianta de luxfaianta ieftinaideimodel faiantamodele faianta bucatarieredecorare bucatarie

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.