close

Astazi ne-am gandit sa sarbatorim dragostea pentru culoarea rosie alaturi de toti cei care o indragesc. Asa ca va vom prezenta o selectie de imagini cu mobilier rosu care arata si scot in evidenta puterea acestei culori indraznete si ce tip de design puteti crea cu ea. Desigur ca puteti zugrazi in totalitate o camera din casa sau puteti lasa peretii albi si alege piese de mobilier in aceasta nuanta care va radia fericire si optimism. Este o culoare prezenta din ce in ce mai mult in tendintele anuale si o buna modalitate de a scoate in evidenta firea romantica si eleganta a fiecarui proprietar.

Putem compara impactul acestuia intr-o camera cu o femeie imbracata intr-o rochie rosie. Nu-i asa ca mereu va atrage priviri? Exact la fel se va intampla si cu camera voastra. Va atrage admiratia tuturor celor care ii trec pragul. Va lumina si va da viata pana si celui mai banal spatiu.mobila-rosie13

mobila-rosie2

mobila-rosie1

mobila-rosie3

mobila-rosie4

mobila-rosie5

mobila-rosie6

mobila-rosie7

mobila-rosie8

mobila-rosie9

mobila-rosie10

mobila-rosie11

mobila-rosie12

Rosul poate fi foarte simplu combinat cu alte culori vii si vibrante. V-am prezentat mai sus o imagine in care era combinata aceasta nuanta cu pereti si perdele turcoaz. Rosul se imbina foarte bine, de exemplu, cu portocaliul si impreuna creaza un efect vizual de exceptie.

O piesa de mobilier vopsita in rosu in camera de servire a mesei o face mai atractiva si poate spori pofta de mancare. Este o culoare apetisanta care ascute orice simt si poate pune in valoare cele mai ascunse dorinte.

Eleganta si indrazneala acestei culori a fascinat si o va face in continuare. Este acea nevoie a fiecaruia de a crea ceva unic, de a radia mereu o stare de bine si de a se simti confortabil. Daca nu folositi mobilier rosu, puteti accesoriza cu elemente de decor de aceasta culoare. Cele mai potrivite si mai des intalnite sunt pernele, veiozele sau perdelele.

Fresh Home iubeste alaturi de voi si va ofera cele mai bune solutii pentru a scoate in evidenta acest sentiment!

Tags : mobila bucatariemobila dormitormobila ieftinamobila rosiemobila sufrageriepiese mobilierrosu

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.