close

Casa voastra va fi mereu cea mai buna reflectare a personalitatii voastre si a persoanelor care locuiesc aici. Culorile pe care le alegeti, mobilierul pe care il folositi, tablourile, plantele si elementele decorative ii vor conferi atitudinea de care are nevoie.

Dorinta de a avea sufragerie
1. Cat de personala vreti si trebuie sa fie?
In momentul in care sunteti in plin proces de renovare si redecorare va sfatuim sa va ganditi cat de personala vreti sa arate casa si ce tip de emotii vreti sa transmita.
Luati in calcul ca acolo veti primi oameni in vizita si ei nu trebuie sa patrunda niciodata prea mult in subconstientul vostru sau ca nu trebuie sa se simta incomod. Daca personalizati totul prea mult musafirii ar putea avea senzatia ca sunt in plus sau deranjeaza.

sufragerie2

2. Cate tablouri si fotografii trebuie sa folositi?

Cand alegeti tablourile in casa ar trebui sa alegeti acele picturi care reflecta frumusete si echilibru. Desigur ca pentru iubitorii de arta perceptia se schimba; pentru ei nu sunt numai niste culori aruncate pe o panza. Tot pentru cei din urma,  cautarea unui tablou este mai anevoiasa si e posibil sa nu reuseasca sa gaseasca ce isi doresc.
Casa voastra parca nu este completa pana in momentul in care nu are fotografii cu voi si familia voastra. Nici aici nu trebuie sa exagerati si sa puneti cate o poza la fiecare pas. Trebuie sa fie pozitionate discret si in locurile in care simtiti ca este nevoie sa vedeti un chip drag sau sa retraiti o amintire.

Living room with paintings on white walls and a grey sofa
3. Folositi plante pentru redecorare
Plantele sunt una dintre modalitatile cele mai superbe si sanatoase pentru a infrumuseta casa ta . Fie ca este detineti o gradina, va faceti una mica pe balcon sau adaugati ghivece cu flori veti da o pata de viata unei incaperi.

mobilier dormitor
4. Tapet pe pereti pentru simplitate si lux
Tapetul pentru pereti este la mare cautare si disponibil in extraordinar de multe variante care parca va indeamna sa le cumparati. Trebuie sa alegeti unul care este usor de intretinut. Daca in casa ati ales tapiterie si perdele brodate sau cu model, va recomandam ca tapetul sa fie unul simplu, fara prea multe accesorizari. Dar daca mobilierul si perdelele sunt simple puteti un tapet mai de lux pentru a putea sa va jucati cu imaginea fundalului.

mobilier copii

5. Cautati idei pe internet care pot fi puse in aplicare
Va puteti inspira de pe internet pentru ideile de proiecte de redecorare. Dar nu trebuie sa faceti exact cum veti vedea. Sa nu uitati ca fiecare gandeste si simte in felul lui. Nu va doriti o casa care sa aiba personalitatea altuia si nu a voastra. Daca totusi va regasiti in ceea ce vedeti, alegeti un proiect de care sunteti sigur ca il veti putea respecta intru totul si va arata asa cum il vedeti pe internet.
Imaginile postate pe internet sunt adesea editate si sunt facute sa arate mai atractiv decat sunt in realitate. Tineti minte ca ati putea investi timp, efort si bani in ceva ce nu s-ar putea dovedi a fi chiar aproape de asteptari.

redecorare camera

Indiferent de orice, o casa curata si ordonata va fi mereu o casa ce emana fericire. Nu conteaza cat de mult veti cheltui pe interiorul extravagant, nimic nu v-a arata bine daca este dezordine in casa.  Folositi inteligent fiecare spatiu disponibil pentru depozitare si pastrati-l mereu curat.Face utilizarea inteligentă a casei spațiu de stocare disponibil pentru tine și păstrați-l curat și frumos !

Fresh Home redecoreaza impreuna cu voi!

Tags : amenajareamenajare gradinaapartamentautocolant peretecamera de zicamere copiidecordecor casadesign dormitordormitoareideilivinglocuintamobilaMobilierwall stickerwallstickers

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.