close
Case Celebre

Acasa la Robin Williams in resedinta sa din California !

Robin Williams este un actor complet; a avut rolulri extraordinare atat in comedii cat si in filme romantice. El a inceput sa se remarce in lumea cinematografica in jurul anilor ’70 prin rolul principal din serialul Mork si Mindy. Si apoi propunerile de a avea roluri diversificate au inceput sa vina. Si cum succesul sau s-a stabilit, in continuare au inceput sa vina si banii. Una din proprietatile sale se afla in California, SUA si este estimata la aproximativ 35 de milioane de dolari. Si cum este o resedinta superba nu putea sa o ratam si sa nu vi-o prezentam.

Locuinta actorului se intinde pe o suprafata totala de 20.000 de metri patrati. Aceasta este prevazuta cu destul de multe camere de oaspeti si camerele sunt construite ca un fel de labirint. Este posibil ca musafirii sa nu reuseasca sa se intalneasca pe holuri, poate doar in zonele comune cum ar fi bucataria, livingul sau afara la piscina.

Per total casa este structurata in 5 apartamente cu baie proprie, o biblioteca si o sala de cinema. Toate acestea sunt dispersate la parterul si etajul superior al casei. Trebuie sa va spunem ca inclusiv subsolul este locuibil. Aici sunt amenajate doua tipuri de incaperi: o zona pentru colectia de arta a actorului si un pentru beci cu vinuri. Inclusiv in podul locuintei Robin Williams are expuse tablouri. Plus ca de aici puteti admira imprejurimile proprietatii prin ferestrele destul de mari montate.

Fresh Home si Robin Williams va ghideaza prin locuinta actorului:

casa de vedeata robin williams (14)

casa de vedeata robin williams (12)

casa de vedeata robin williams (11)

casa de vedeata robin williams (10)

casa de vedeata robin williams (9)

casa de vedeata robin williams (8)

casa de vedeata robin williams (7)

casa de vedeata robin williams (6)

casa de vedeata robin williams (5)

casa de vedeata robin williams (4)

casa de vedeata robin williams (3)

Piscina suspendata ce tinde sa semene cu cele infinit ale marilor resorturi hoteliere:

casa de vedeata robin williams (2)

Desi este o proprietate destul de scumpa, decorurile sunt deosebit de simpliste si elegante in acelasi timp. Am fost atrasi de amenajarea aerisita si atentia cu care au fost alese piesele de mobilier pentru a se crea o continuitate. Fiecare camera comunica cu cealalta fie prin intermediul culorilor fie cu ajutorul obiectelor decorative.

Caracteristica acestei case este ca peste tot se intalneste o mocheta albastra, cu exceptia bucatariei si a bailor. In rest fiecare incapere, inclusiv holurile au pe jos mocheta. Exista si o oarecare doza de opulenta aici, sau cel putin asa credem noi, oferita de liftul montat in interiorul casei. Acesta face legatura subsolului cu parterul si etajul superior.

Iar pentru relaxare a fost amenajata piscina exterioara fix la iesirea din living, in curtea din spatele casei. Totul este de parca ar fi desprins din rai sau din visele noastre. Si la aceasta mai adaugam curtea foarte spatioasa ce se continua cu o livada de maslini.

Noua casa lui Robin Williams ne-a transmis o doza de romantism, intimitate si modestie. In primul rand modestie….este unul din actorii care nu si-a dorit sa faca totul sa sclipeasca prin casa. A inteles ca lucrurile simple sunt cele mai frumoase si cele mai elegante. Pentru alegerile facute il felicitam si ii dorim mult succes in continuare!

Tags : casa de vedetarobin williams

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.