close
Case Celebre

Scarlett Johansson se rasfata in noua ei casa pe plaja !

Frumoasa actrita Scarlett Johansson si-a imbogatit recent colectia de proprietati cu una pe plaja Hamptons din New York. Luxoasa resedinta se intinde pe o suprafata de 1,4 hectare ofera privelisti incredibile atat asupra oceanului, cat si asupra Parcului Napeague ce se afla in apropriere.

Noua locuinta a actritei dispune de patru dormitoare si cinci bai. Fiecare dormitor se afla la nivelul superior al vilei si este prevazut cu balcon propriu. La acestea se adauga un living spatios, o bucatarie, o sala de mese,  o gradina superba si o piscina pe masura. Accesul din living pe veranda casei sau spre piscina se face prin intermediul unor usi glisante superbe. Acestea sunt atat de transparente incat daca nu ar avea marginile din lemn nici macar nu ne-am da seama ca se afla acolo.

Scarlett Johansson casa de vedeta (6)

Scarlett Johansson casa de vedeta (1)

Scarlett Johansson casa de vedeta (2)

Scarlett Johansson casa de vedeta (3)

Scarlett Johansson casa de vedeta (4)

Scarlett Johansson casa de vedeta (5)

Scarlett Johansson casa de vedeta (7)

Scarlett Johansson casa de vedeta (8)

Scarlett Johansson casa de vedeta (9)

scarletthome2-800x502

scarletthome3-800x502

Dupa cum ati putut observa, lemnul este elementul predominant in decorul acestei case. Este vorba de un lemn elegant si mai fin ce se asorteaza perfect cu mediul inconjurator al vilei. Culoarea de maron inchis a lemnul este intalnita peste tot in casa: podele, mobilier si obiecte decorative. LA exterior in schimb lemnul este in nuante de gri si ofera un aspect vintage. Inclusiv pontonul din jurul piscinei si sezlongurile sunt cu iz vintage. Probabil actrita si-a dorit sa isi creeze propriul refugiu, departe de agitatia ce o inconjoara in viata de zi cu zi.

Tags : casa de vedetaScarlett Johansson