close
Case Celebre

Casa de vedeta: in vizita la Nicolas Cage !

Cu siguranta cu totii il stiti pe actorul Nicolas Cage, mai ales din celebrul film “Ghost Rider” unde acesta era un calaret in flacari pe motocicleta. Si pentru ca celebritatea sa isi face prezenta in orice colt al lumii, renumeratiile materiale sunt pe masura. Din multitudinea de proprietati pe care acesta le detine, am decis sa vi-o prezentam pe cea mai frumoasa dintre ele. Resedinta se afla in Las Vegas si se intinde pe o suprafata total ade 14.000 de metri patrati. Bineinteles ca aceasta intindere cuprinde locuinta in sine si spatiul din jurul acesteia.

Pentru noi resedinta lui Nicolas Cage se numara printre cele mai luxoase ale vedetelor de la Hollywood. Ceea ce ne-a frapat inca de la inceput este ca aceasta sclipeste la propriu in intregime. Toate tavanele au fost decorate cu spoturi care parca sunt ca stelele de pe cer. Iar in zonele cu gresie si faianta, luminile din tavan se reflecta si sporesc luciul acelei incaperi. Sa stiti ca inclusiv gresia este extrem de lucioasa incat ne gandim ca trebuie sa fie foarte atenti sa nu alunce cand este ud pe jos.

Per total este o resedinta extrem de impunatoare ce ofera vederi panoramice asupra regiunii. Interiorul este decorat modern cu piese de mobilier extrem de scumpe. Casa actorului este prevazuta cu lifturi interioare ce fac legatura intre parter si nivelele superioare. Aceasta casa luxoasa are in componenta un living spatios, o bucatarie eleganta, sapte dormitoare confortabile cu baie proprie, un home cinema, un spa si o piscina in aer liber. Acestora li se adauga si un garaj foarte mare care poate gazdui un numar de pana la 16 masini.

Casa este atat de mare in inaltime incat scarile interioare pot fi foarte usor comparate cu cele dintr-un hotel. Ne-a placut foarte mult ca ales sa amenajeze scari in forma de spirala pentru a ii conferi si un aer epocal in acelasi timp. Si daca am adus aminte de acest stil veti putea observa in cele ce urmeaza ca inclusiv o parte din mobilier este vintage.

Casa de vedeta – acasa la Nicolas Cage:

casa de vedeta Nicolas Cage (19)

casa de vedeta Nicolas Cage (18)

casa de vedeta Nicolas Cage (17)

casa de vedeta Nicolas Cage (16)

casa de vedeta Nicolas Cage (15)

casa de vedeta Nicolas Cage (14)

casa de vedeta Nicolas Cage (13)

casa de vedeta Nicolas Cage (20)

casa de vedeta Nicolas Cage (12)

casa de vedeta Nicolas Cage (11)

casa de vedeta Nicolas Cage (10)

Acum ca ati putut urmari imaginile probabil ne-ati dat dreptate cand am spus ca aici totul straluceste si ca este foarte glamour. In acelasi timp acesta este un mare iubitor de arta asa ca fiecare incapere este decorata cu tablouri sau sculpturi cunoscute. Iar unele camere sunt atat de mari incat mobilierul pare miniscul in comparatie cu spatiul din jurul sau. Aveti mai sus o imagine de acest gen cu unul din dormitoare. Cand am vazut patul am crezut ca picitii din povesti au venit si s-au intalat in lumea uriasilor. Si de altfel peste tot in casa se poate observa grandoarea incaperilor in comparatie cu mobilierul care este destul de minimalist.

Iar la final trebuie sa va spunem ca ne-am indragostit de piscina din curte. Transmite un sentiment de parca o parte din interior a venit si aici si a inceput sa redecoreze. Tot cadrul ofera o imagine de uniune cu casa si creeaza intregul idilic al unei resedinte de vedeta. Deci actorul se numara printre vedetele ce a ales sa evidentieze bogatia sa si sa arate celor din jur ca munca sa de ani de zile nu a fost in van.

Speram ca v-a placut articolul si va asteptam cu impresii in rubrica de comentarii a acestui articol. Intre timp noi vom mai cauta alte case celebre pe care sa le admiram impreuna cu voi !

Tags : casa de vedetanicolas cage

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.