close
Case Celebre

Prezentatoarea Ellen DeGeneres ne-a chemat in vizita !

Din seria caselor de vedeta, astazi o vom prezenta pe cea a lui Ellen DeGeneres, celebra si controversata prezentatoare TV. Probabil cel mai controversat si mai discutat moment din viata vedetei a fost atunci cand ea s-a casatorit cu partenera sa Portia de Rossi. Multi dintre voi probabil o stiu pe Ellen si din show-urile de stand up pe care le sustine. Desi este o persoana foarte nonconformista, locuinta sa din Los Angeles este destul de linistita in ceea ce priveste decorurile.

Este o resedinta de lux ce se intinde pe o suprafata total de 2, 3 hectare. Bineinteles ca in aceasta suprafata sunt cuprinse gradina, terenul de tenis, piscina si curtea foarte spatioasa din spatele casei.

casa de vedeta Ellen DeGeneres (6)

casa de vedeta Ellen DeGeneres (7)

Am fost fascinati de cata verdeata are aceasta casa!  Plus ca au fost plantati copaci cu un frunzis foarte des care reusesc sa creeze astfel si un strat de gard viu. In momentul in care natura reuseste sa imbrace celelalte decoruri se obtine o magie unica a acelui spatiu. SI in acelasi timp cele doua sotii au parte de intimatate si nu sunt deranjate de privirile nepoftite ale vecinilor.  De-a lungul curtii au fost amenajate terase si locuri de ralaxare in aer liber. In imediata apropriere a casei a fost construita si o piscina. Aceasta nu are dimensiuni extraordinar de mari dar este perfecta pentru a sta la soare intr-o zi calda si linistita.

casa de vedeta Ellen DeGeneres (1)

casa de vedeta Ellen DeGeneres (4)

Una din terasele interioare ale casei lui Ellen DeGeneres unde se relaxeaza intr-o zi torida de vara:

casa de vedeta Ellen DeGeneres (1)

casa de vedeta Ellen DeGeneres (2)

casa de vedeta Ellen DeGeneres (2)

casa de vedeta Ellen DeGeneres (3)

Fiecare zona de trecere dintr-o incapere in alta este decorata cu tablouri si statui de colectie. Ele reusesc sa transmita acea senzatie ca este cineva acolo care conduce , chiar si spiritual, pe musafiri sau pe proprietare in locul in care vor sa ajunga. Este ca si cum majordomul spirtual este mereu acolo la dispozitia lor.

casa de vedeta Ellen DeGeneres (3)

casa de vedeta Ellen DeGeneres (5)

In momentul in care am patruns in interiorul casei totul a inceput sa sclipeasca. Cel putin la parter camerele sunt destul de mari si aerisite. Bineinteles ca si Ellen a pastrat caracteristica unei resedinte de lux, si anume ferestrele foarte mari, din podea pana in tavan. Acestea contribuie la admirarea naturii de pe canapeaua din living. Zona parterului este amenajata intr-un spatiu deschis. Astfel livingul, bucataria si zona de servit masa comunica intre ele. Sunt separate numai prin intermediul mobilierului si culorilor diferite de parchet.
Pe cata stralucire si prestanta au camerele comune pe atat de intime si linistite sunt dormitoarele Se observa cu ochiul liber ca aici s-a pastrat o parte din conformismul acestui gen de incapere.

Si acum la final putem sa va spunem ca ne-am indragostit de livingul prezentatoarei. Pare atat de confortabil, de pufos si de aducator de relaxare. Probabil pentru ca aceasta a folosit culori pale si calde in redecorare si a accesorizat canapeaua cu perne decorative foarte moi.

Speram ca va placut articolul de azi si va asteptam parerile in rubrica speciala de comentarii din josul paginii !

Tags : casa de vedetaEllen DeGeneres

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.