close
Case Celebre

Cele mai scumpe locuinte din Statele Unite ale Americii

Astazi iesim un pic din tiparele articolelor prezentate pe freshhome.ro si aruncam o privire peste piata imobiliara de lux din SUA si prezentam sumar cele mai scumpe locuinte din Statele Unite ale Americii. Desigur, nu sunt cele mai scumpe locuinte listate vreodata, ci doar cele care sunt in acest moment de vanzare.

1) Un penthouse in cladirea 432 Park Avenue -construita in 2015, in inima New York-ului, chiar langa Central Park, cu pretul de 82 de milioane de dolari.
432-park-avenue

2) Tot in Manhattan, in Upper East Side, aceasta cladire gazduieste o locuinta intinsa pe 6 etaje. Are un pret de 84,5 milioane de dolari.
casa-pe-6-etaje

3) Asa arata opulenta – o casa cu 13 dormitoare si 15 bai, construita de un magnat rus al imobiliarelor, emigrant in SUA. Casa a fost folosita si in filmul “The Great Gatsby”, lucru pe care trebuie sa-l mentionam pentru cinefili. Are un pret de 85 de milioane de dolari.
great-gatsby

4) Un alt apartament in Manhattan, dar care vine cu niste avantaje, pe langa privelistea spre raul Hudson si spre oras si cele 8 dormitoare. Actualii proprietari garanteaza si servicii de butlering pentru un an, serviciile unui bucatar profesionist, precum si acces vreme de 5 ani la un yacht si la doua Rolls Royce-uri Phantom. Toate astea vin pentru 92 de milioane de dolari.
apartament-in-manhattan

5) Nu credeam ca o sa mai fac referinta vreodata la casa lui Max Azria, dar iata-ne. Casa celebrului creator de moda este listata acum pentru aproape 98 de milioane dolari.
casa-lui-max-azria

6) Casa pe care o vedeti in imaginea de mai jos apartine fondatorului Reebook. Proprietatea include 14 acri de pamant si include o colectie exclusivista Reebook.
firmena

7) 95 de milioane de dolari pentru propria insula (de 26 de acri) si o casa cu 3 dormitoare sunt foarte multi bani, dar hei, putini oameni se pot lauda ca au propria insula, nu-i asa?
cele-mai-scumpe-locurinte-din-sua

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.