close
Baie

Bai contemporane – 15 exemple

Astazi vorbim despre bai contemporane de lux si va prezentam o colectie aspectuoasa, care impresioneaza prin design, dotari si facilitati. Cand vorbim de bai contemporane, vorbim implicit de case elegante, poate chiar minimaliste, in care s-a investit serios, dar la care produsul final este spectaculos, demn sa apara in revistele de specialitate.

Apoi, un lucru pe care trebuie sa il remarcati este lipsa aparatelor electrocasnice, cum ar fi masinile de spalat, de exemplu. Ele sunt in multe bai din casele din Romania (si chiar de inteles, din cauza spatiului mic), dar locul lor nu e acolo. Un lucru care, mie personal, imi place mult, e lipsa cabinelor de dus sau fie, tendinta de a exclude cabinele de dus comerciale (adesea hidoase si nerecomandate claustrofobilor) si de a incorpora fie bai romane, fie cabine de dus construite in perete, separate etans de restul baii.
bai contemporane 15

bai contemporane 14

bai contemporane 13

bai contemporane 12

bai contemporane 11

bai contemporane 10

bai contemporane 9

bai contemporane 8

bai contemporane 7

bai contemporane 6

bai contemporane 5

bai contemporane 4

bai contemporane 3

bai contemporane 2

bai contemporane
Baile din colectia de mai sus sunt mini centre spa personale, chiar daca dimensiunile lor variaza mult. Aproape toate au, in schimb, cateva elemente comune, precum simetria si oglinzile lungi in cazul celor cu 2 corpuri, lipsa oricaror alte accesorii care nu sunt folosite prea des si culori mate complementar unor surse de lumina puternice, dar elegante.

E limpede ca decorarea unei astfel de incaperi trebuie planuita in cel mai mic detaliu iar bugetul trebuie sa fie relativ consistent (lucru de inteles, tinand cont ca o astfel de decorare, respectiv renovare se face o data) cu materiale de calitate, insa in cazul unei reusite, baia devina mica voastra oaza de relaxare si un motiv de mandrie, cat si un prilej de crestere a valorii locuintei.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.