close
Terase & Gradini

Terase rustice – 20 de idei pentru amatorii stilului rustic!

Am vorbit de cateva ori pe freshhome.ro despre stilul rustic si despre avantajele si dezavantajele lui, iar astazi o sa revenim din nou asupra subiectului, dar de data aceasta trecem la capitolul exterior, acolo unde vorbim despre terase rustice sau despre influenta acestui stil in terasele exterioare.

In primul rand, nu trebuie sa luati acceptiunea generala de rustic, tocmai pentru ca lumea evolueaza si vorbim totusi de o casa, respectiv de o terasa, care atunci cand e mobilata, trebuie sa asigure un minim confort. Asta nu inseamna ca nu mai putem folosi lemnul sau piatra, ba chiar din contra, ci doar ca e important ca adaptam aceste materiale la stilul general al casei.
terase-rustice-20

terase-rustice-19
terase-rustice-18
terase-rustice-17
terase-rustice-16
terase-rustice-15
terase-rustice-14
terase-rustice-13
terase-rustice-12
terase-rustice-11
terase-rustice-10
terase-rustice-9
terase-rustice-8
terase-rustice-7
terase-rustice-6
terase-rustice-5
terase-rustice-4
terase-rustice-3
terase-rustice-2
terase-rustice

Am atasat o mica colectie mai sus in care v-am aratat ca cat de usor implementabil e acest stil. Sunt de ajuns influente finute pentru ca efectul vizual oferit sa fie remarcabil. Daca prin rustic intelegem modul vechi de a decora lucrurile, atunci poate ca ar fi timpul sa ne adaptam un pic la tendintele de acum. Daca in schimb intelegem sa folosim lemnul si piatra in stare cat mai naturala pentru a ne crea un trai cat mai confortabil, atunci da, stilul rustic o sa traiasca mult timp de acum incolo, chiar daca nu in forma actuala, ci va evolua, asa cum s-a intamplat cu toate lucrurile din ultimii ani.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.