close
Bucatarii

Mese de bar in bucatarie – 14 idei

Astazi vorbim despre mese de bar in bucatarie si, de ce nu, in alte incaperi. La modul traditional, mesele de bar sunt inalte, inguste (pentru ca in baruri trebuie sa incapa cat mai multi oameni). Apropo de asta, stiti de ce scaunele si mesele de bar sunt mai inalte? Pentru ca sticlele sunt astfel mai la indemana si exista risc mai mic ca ele sa cada si sa se sparga.

Acesta este in parte si motivul pentru care ideea de mese de bar a fost implementata si in bucatarii. Practic, sunt inalte si nu ocupa mult spatiu, deci sunt perfecte pentru bucatariile inguste sau pentru studiouri, cu atat mai mult cu cat numarul persoanelor care traiesc in respectivele locuinte este redus.
mese-de-bar-2

mese-de-bar-3

mese-de-bar-4

mese-de-bar-5

mese-de-bar-6

mese-de-bar-7

mese-de-bar-8

mese-de-bar-9

mese-de-bar-10

mese-de-bar-11

mese-de-bar-12

mese-de-bar-13

mese-de-bar-14

mese-de-bar
Cateva lucruri de care trebuie sa tineti cont: daca planuiti sa folositi mese de bar in bucatarie, va trebuie scaune asisderea, tocmai din cauza inaltimii. Personal, prefer scaune care nu au picioare de forma rotunda, tocmai pentru acestea nu au o stabilitate buna, nu putine fiind cazurile in care oamenii au cazut pe spate sau in laterale din cauza lor. Totusi, depinde mult de diametrul bazei si de tipul prizei la sol.

In principiu, sunt o solutie buna, pentru ca substituie cu success o masa de dining atunci cand nu e loc pentru asa ceva si, inca ceva foarte important, permit lucrul din picioare fara ca oamenii sa stea aplecati deasupra meselor.

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.