close

Cu totii iubim decorurile de lux si am visat cel putin o data sa ducem o viata ca in filme. Si daca tot am spus filme, astazi va prezentam casa de vacanta a unuia din cei mai iubiti actori de la Hollywood – Leonardo DiCaprio. Iubitul actor detine o casa pe plaja din Malibu pe care a scos-o recenta la vanzare. Pretul porneste de la suma de 18.9 milioane de $. Leonardo DiCaprio a decis sa isi vand vila pentru ca in ultima vreme petrece foarte multa vreme in casa de la New York si nu mai are timp sa vina prin Malibu.

Ne permitem sa spunem ca vila nu este una singura, mai degraba este un complex de case. Pe langa cea centrala, mai are 2 mai mici, in curtea din spate parca create special pentru a oferi intimitate musafirilor.

Vila este asezata intr-un cadru de vis, fix pe malul Oceanului Pacific. Partea cea mai interesanta este ca din dormitorul principal se iese pe un ponton construit deasupra nivelului apei. Aici sunt asezate doua sezlonguri cu o masuta.

Complex detine 7 dormitoare spatioase, 6 bai regesti, o piscina, un jacuzzi si o sala de fitness. Cand ne spuneam oare cum arata casa unei celebritati ca DiCaprio mereu ne gandeam la lux, opulenta tot felul de decoratiuni extravagante. In momentul in care am vazut fotografiile trebuie sa recunoastem ca am fost surprinsi. Deci materialele folosite si obiectele decorative sunt de cea mai inalta calitate, totul este mobilat destul de minimalist. Nu s-a exagerat cu absolut nimic, simplitatea fiind cuvantul care are caracteriza una din senzatiile conferita de aceasta locuinta.

casa-leonardo-dicaprio-malibu-de-vanzare-freshome (1)

casa-leonardo-dicaprio-malibu-de-vanzare-freshome (9)

casa-leonardo-dicaprio-malibu-de-vanzare-freshome (10)

casa-leonardo-dicaprio-malibu-de-vanzare-freshome (11)

casa-leonardo-dicaprio-malibu-de-vanzare-freshome (12)

casa-leonardo-dicaprio-malibu-de-vanzare-freshome (15)

casa-leonardo-dicaprio-malibu-de-vanzare-freshome (20)

casa-leonardo-dicaprio-malibu-de-vanzare-freshome (21)

casa-leonardo-dicaprio-malibu-de-vanzare-freshome (13)

casa-leonardo-dicaprio-malibu-de-vanzare-freshome (14)

casa-leonardo-dicaprio-malibu-de-vanzare-freshome (8)

casa-leonardo-dicaprio-malibu-de-vanzare-freshome (7)

casa-leonardo-dicaprio-malibu-de-vanzare-freshome (6)

casa-leonardo-dicaprio-malibu-de-vanzare-freshome (5)

casa-leonardo-dicaprio-malibu-de-vanzare-freshome (4)

casa-leonardo-dicaprio-malibu-de-vanzare-freshome (3)

casa-leonardo-dicaprio-malibu-de-vanzare-freshome (2)

casa-leonardo-dicaprio-malibu-de-vanzare-freshome (1)

casa-leonardo-dicaprio-malibu-de-vanzare-freshome (16)

casa-leonardo-dicaprio-malibu-de-vanzare-freshome (17)

casa-leonardo-dicaprio-malibu-de-vanzare-freshome (19)

Intr-adevar camerele sunt foarte mari, cu ferestre pe masura care permit sa fie privit oceanul in orice perioada a zilei. Dar cam atat am putea sa spunem despre opulenta. In rest totul este uniform si cu foarte mult bun gust. Poate doar in zona piscinei sau loungeului exterior am putea observa ceva mai impresionant. In rest locuinta nu e cu mult mai presus in comparatie cu alte construite pe plaja. Exclusivitatea ei se manifesta prin portiunea de plaja care apartine doar casei si astfel a devenit una privata.

Se vede ca Leonardo DiCaprio a construit-o pentru a se relaxa, pentru a fi comod si a  petrece seri placute in compania oamenilor dragi. Din decoruri ne dam seama ca a vrut o atmosfera intima si sa aiba ca invitati doar acele persoane care ii sunt alaturi cu adevarat, fara fatadele din lumea in care se invarte.

Tags : amenajare bucatarieamenajari de luxamenajari exclusivistecasa de vacanta leonardo dicapriocasa leonardo dicapriocase celebritatileonardo di capriomobila bucatarieviata leonardo dicapriovila leonardo ficapriovile de lux