close

Covoarele reprezinta acel obiect de decor care ajuta o camera sa ofere cat mai multa caldura. Stim ca in ultima vreme se preferata excluderea acestora din redecorarea unei camere. Nu va spunem ca trebuie sa le folositi intr-un mod excesiv cum se foloseau in trecut. Dar un covor pe rotund sau patrat se potriveste foarte bine in orice decor. Acesta nu trebuie niciodata sa acopere in intregime tot parchetul dintr-o camera.

Este acea piesa de decor care va va ajuta sa reintregiti imaginea finala a camerei. In zilele noastre, ele se gasesc in magazinele specializate in culori, marimi si forme foarte variate. Cele mai cautate sunt acelea care au ca model jocul formelor geometrice sau cele foarte pufoase. Astfel va veti permite sa va asezati pe jos si sa va simtiti la fel de confortabil ca si cum ati sta pe o canapea sau un fotoliu.
In momentul in care alegeti un covor trebuie sa aveti finalizat intregul decor. Este ultima piesa care trebuie cumparata intr-o camera. Ne permitem sa spunem ca ele completeaza ambianta si  nivelul de prospetime al fiecarei camere. Le puteti aseza oriunde, inclusiv in baie si in bucatarie. Nu ma incercati sa fugiti de acestea. Ele sunt confectionate din maeriale variate care sa va permita sa le adaptati oriunde. Astfel in baie va puteti lua un covor care absoarbe apa si se usuca foarte repede. In bucatarie puteti cumpara covoare care sa se curete foarte usor pentru ca stim cu totii cat de pretentioasa este aceasta camera din casa.

modele-de-covoare-pentru-acasa (1)

modele-de-covoare-pentru-acasa

modele-de-covoare-pentru-acasa (9)

modele-de-covoare-pentru-acasa (8)

modele-de-covoare-pentru-acasa (7)

modele-de-covoare-pentru-acasa (6)

modele-de-covoare-pentru-acasa (5)

modele-de-covoare-pentru-acasa (4)

modele-de-covoare-pentru-acasa (3)

modele-de-covoare-pentru-acasa (2)

Cu ajutorul unui covor veti putea sa adaugati o pata de culoare de care orice incapere are nevoie la un moment dat. Acesta nu este neaparat nevoie sa fie in culorile camerei tocmai pentru a aduce ceva unic si nou. Le puteti transforma in punctul de interes al unei sufragerii, de exemplu, alaturi de canapea si fotolii.

Faptul ca astazi ele nu mai acopera parchetul dintr-un colt in altul va ajutta sa le rulati foarte usor in momentul in care nu aveti nevoie de ele. De exemplu cand dati o petrecere si nu doriti sa aveti prea multe de curatat a doua zi, le puteti strange intr-un colt si sa va desfasurati in liniste.
Pentru a conferi putina caldura camerei trebuie sa va lasati imaginatia libera si sa achizitionati un covor care sa fie in concordanta cu nevoile si dorintele voastre.

Fresh Home va ajuta sa transformati orice incapere in cel mai primitor loc din casa!

Tags : covor baiecovor bucatariecovor dormitorcovor sufrageriemodel covor baiemodel covor bucatariemodel covor dormitormodel covor sufrageriemodele covoarepreturi covoare