close

Unul din punctele de atractie ale unei case cu etaj o reprezinta scara interioara. Ea este legatura intre parter si zona superioara in care se afla dormitoarele de fel. Cum in general in partea inferioara se afla bucataria, livingul si zona de servit masa putem spune ca scara va reprezenta legatura dintre divertisment si odihna de dupa.

 scara-spirala-interior-freshhome (9)

In acelasi timp oamenii in  momentul in care se gandesc sa isi construiasca o casa sau o renoveze nu acorda o importanta atat de mare scarii interioare. Noi suntem de alta parere. De exemplu va sugeram ca in interior sa nu va construiti o scara din ciment pe care sa o imbracati in gresie. II va conferi locuintei un aer sobru si rece. Cele mai frumoase sunt acelea din lemn sau din fier forjat. Sunt foarte rezistente si au un fel de apartenenta la atmosfera calda a unui camin.

Si daca tot incercam sa va oferim sugestii, noi am spune ca arata mult mai bine ca orice scarile in spirala. Au un fel aparte de a capta atentia si de aduce ceva nou si diferit in orice decor.

scara-spirala-interior-freshhome (11)

scara-spirala-interior-freshhome (10)

scara-spirala-interior-freshhome (8)

scara-spirala-interior-freshhome (7)

scara-spirala-interior-freshhome (6)

scara-spirala-interior-freshhome (5)

scara-spirala-interior-freshhome (4)

scara-spirala-interior-freshhome (3)

scara-spirala-interior-freshhome (2)

scara-spirala-interior-freshhome (1)

Iar in momentele in care decideti sa construiti si sa decorati trebuie sa tineti seama de felul cum este restul casei. De exemplu pentru o atmosfera chic puteti sa folositi balustrade din sticla, bambus sau hotel. Indiferent de materioal scara trebuie sa nu fie extraordinar de pompoasa, ea trebuie sa emane simplitate si functionalitate. Daca construiti o scara in interiorul unei cabane la munte, atunci aceasta ar trebuie sa fie in totalitate din lemn, fierul poate exista numai in stalpii de sustine pentru a spori stabilitatea.
Designerii in ultima perioada au inceput sa se joace cu materialele, dimensiunile si forma spiralata a unei scari. Ne plac tare mult ideile indraznete si tocmai de aceea v-am aratat mai cateva fotografii de acest fel in imaginile de mai sus.

Tags : amenajare apartamentamenajare casaapartament duplexdecordesignidei scara interioaramateriale necesare scaramodele scara interioara spirala

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.