close

Casa moderna are, de obicei, problema unui spatiu insuficient pentru toate ideile voastre. Fiecare cred ca v-ati confruntat cu asta si nu ati reusit sa depozitati toate obiectele detinute. Se poate crea mai mult spatiu util pentru alte lucruri in dormitor prin montarea unui scaun camera

scaun dormitor

scaun inovator1

scaun inovator3

scaun inovator4

scaun inovator5

scaun inovator2

scaun inovator6

Double-Hanging-Chairs-for-Kids-Rooms

Mobilier echipat cu cabluri de otel care prinde si pastreaza scaunul fixat in tavan. Asa ca nu trebuie sa va fie teama ca veti cadea si nu trebuie sa mai stati intinsi pe covor. Sarma de otel este suficient de puternica pentru a susținechiar si un telescaun. Cu mobilierul agatat pe perete, puteti utiliza spatiul ramas disponibil sub pentru depozitare. Nu este doar un scaun obisnuit agatat, este unul modern, elegant si nonconformist.

Puteti alege stilul si culoarea pe care o doriti. Camera voastra va arata foarte modern. Pe langa scaun exista alte piese de mobilier pe care le puteti alege. Puteti alege un cadru de pat tip baldachin, rafturi agatate. Cu aceste piese de mobilier camera voastra va arata perfect. Daca se aplica aceste lucruri atarnate in camera cu stil va veti surprinde toti prietenii si poate vor incerca sa va copieze ideea.

Pot fi montate in orice zona a casei: sufragerie, bucatarie sau camera copiilor. Daca le montati in camera celui mic va garantam ca v-a fi raiul pe pamant pentru el; v-a avea propriul leagan in camera. Sunt de altfel o varianta foarte frumoasa de redecorare a terasei din fata casei. Ii conferi o imagine boema.

Fresh Home va ofera solutii practice pentru casa voastra!

Tags : amenajareamenajare gradinaapartamentarhitecturacamere copiicasadecordecor casadesigndesign dormitorgradinaideiinspiratie sufragerielivinglocuintamobilaMobilierscaun plutitorscaun suspendat

3 Comments

 1. buna ziua ma intereseaza daca dvs comercializati leaganele transparente ptr copii si daca da la ce pret si unde va putem gasi . multumesc

  1. Buna ziua,

   Din pacate noi nu comercializam produse de mobilier. Site-ul nostru este dedicat in intregime ideilor pentru redecorarea si amenajarea unei case. Puteti gasi cateva modele de scaune suspendate aici: http://www.mobila.com/design/inspiratie-tendinte/masa-si-8-scaune-suspendate-intr-un-design-unic .
   Va recomandam sa luati legatura cu ei si poate reusesc sa va confectioneze un scaun suspendat la comanda pentru camera copilului dumneavoastra.
   Apoi asteptam fotografii cu reamenajarea! 🙂

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.