close
Hoteluri & Resorturi

Hotel Kirini – lux si ospitalitate greceasca

Am vorbit in trecut despre hotelul Katikies si Vasilicos din Santorini, iar astazi o sa continuam “traditia” cu un alt hotel de lux, in care merita sa ajungeti daca aveti posibilitatea, anume hotel Kirini. Oia este poate cel mai minunat loc din Grecia, in care nu exista griji, nu exista claxoane, rapoarte de facut, ci numai soare caldut, un bronz mediteranean si mult alb. Unul dintre aspectele caracteristice ale zonei e faptul ca mai toate casele si hotelurile din zona sunt albe, ori asta da un farmec aparte locului, iar Hotel Kirini nu se dezice de la regula.

E un hotel de 5 stele, cu un design minimalist (dar sa nu va lasati inselati, ca ofera oaspetilor cam tot ce le pofteste inima), care pare a avea propriul sau univers. Peisajele (evident, oaspetii au priveliste catre caldera) sunt fascinante, atat marea, cat si locul in sine, fiind imagini de negasit in alta parte pe glob.
kirini hotel 11

kirini hotel 10

kirini hotel 9

kirini hotel 8

kirini hotel 7

kirini hotel 6

kirini hotel 5

kirini hotel 4

kirini hotel 3

Pe interior, lucrurile nu stau nicicum mai prejos. Cu o arhitectura tipic greceasca, cu bai de tip walk in (dar nu neaparat, in functie de preferinte), Kirini hotel se distinge printre celelalte locuri asemanatoare din zona si prin parteneriatul cu BVLGARI (ofera produsele cosmetice ale brand-ului oaspetilor sai), dar si prin faptul ca permite oaspetilor sa-si configureze programul sau serviciile oferite in functie de preferintele personale.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.