close

Mereu ne-am gandit cum sa facem un spatiu mai mic sa para mai mare si mai spatios. Cea mai la indemana solutie este sa folosim oglinzile. Ele sunt accesoriu al camerei care ii confera personalitate si eleganta in acelasi timp. De altfel fiecare din noi are cel putin o oglinda in casa pentru a se privi inainte de a pleca de acasa spre serviciu sau pur si simplu pentru a se admira ori de cate ori simte nevoia.

Hai sa facem un joc de imaginatie. Probabil majoritatea dintre voi au vazut cel putin o data Castelul Peles. Hai sa mergem direct in camera oglinzilor. In acel hol care e imbracat in oglinzi. Daca stam si ne gandim atent nu este extraordinar de mare, dar imaginile care se continua dintr-o oglinda in alta il fac sa para imens si infinit. Ei bine acelasi lucru puteti sa il faceti si voi acasa. Bineinteles nu trebuie sa imbracati o camera intreaga in oglinzi. Nu e potrivit pentru un apartament, plus ca sunt si foarte pretentioase si ar trebui sa le stergeti zilnic.

Prin intermediul lor puteti crea iluzii optice pentru a pacali privirea si a permite mintii sa vada mai mult decat este in realitate.

modele-oglinda-apartament (1)

modele-oglinda-apartament (2)

modele-oglinda-apartament (3)

modele-oglinda-apartament (4)

modele-oglinda-apartament (5)

modele-oglinda-apartament (6)

modele-oglinda-apartament (7)

modele-oglinda-apartament (8)

modele-oglinda-apartament (9)

modele-oglinda-apartament (10)

modele-oglinda-apartament (11)

modele-oglinda-apartament (12)

modele-oglinda-apartament (13)

modele-oglinda-apartament (14)

O oglinda in zilele noastre nu mai este doar acea piesa de decor statica. Ea reuseste sa anime lucrurile si sa dea un suflu nou oricarei incaperi. De altfel daca o montati undeva in bataia razelor soarelui va va ajuta sa sporiti gradul de luminozitate in casa.
De altfel ea reflecta in mod automat atat lumina naturala, cat si pe cea artificiala. Astfel nici un loc din casa nu va ramane in umbra.
Deci va recomandam sa montati undeva in aproprierea ferestrelor. Cel mai potrivit ar fi fata in fata cu acestea. Se creaza o oglindire a exteriorului si comuniune cu el.

Va puteti juca cu formele si cu dimensiunile lor tocmai pentru a oferi unicitate tipului de spatiu pe care urmeaza sa il creati. Bineinteles ca totul veti alege in functie de mobila si celelalte obiecte de decor din incapere.

Fresh Home va ajuta sa transformati fiecare spatiu in acel ceva de care aveti nevoie in orice moment al vietii voastre!

Tags : decor apartamentdesignidei decoridei redecoraremodel oglindamodele oglinzioglinda baieoglinda dormitoroglinda ieftinaoglinda pereteoglinda sufragerieoglinzi

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.