close

Astazi este una din cele mai importante zi ale anului. Cu siguranta cu totii sunteti cu pregatirile de Revelion pe ultima suta de metri. Si pentru ca ne place sa va ajutam sa creati decoruri perfecte, am zis sa va prezentam cateva decoratiuni handmade pe care sa le realizati foarte repede. Pe langa mancarea variata si bauturile pe masura, masa si intreaga casa in noaptea de Revelion trebuie sa arate impecabil si sa emane distractie fara limite.

Asa ca mergeti repede pana la magazin, cumparati lipici, lumanari si sclipici. Astfel va veti crea cele mai frumoase lumanari de pe masa festiva. In plus daca vreti sa beti sampania dintr-un pahar unic, puteti sa luati cupele si sa le redecorati si pe ele. Aici nu mai trebuie sa faceti cumparaturi suplimentare pentru ca oricine are cupe de sampanie in casa si plus ca le puteti folosi si anul viitor. Iar pentru ca petrecerile din filmele americane sunt completate de coifurile festive. Va mai trebuie deci doar niste carton si ceva beteala pentru ca sclipiciul si lipiciul il aveti deja.  Va garantam ca invitatii se vor distra copios si veti avea fotografii foarte haioase din acea noapte.

Si pentru ca totul sa fie unic va mai recomandam sa cumparati baloane colorate sau intr-o singura culoare si sa le umpleti cu heliu. Apoi le puteti lasa sa pluteasca in voie prin intreaga sufragerie sau sa le pozitionati strategic deasupra mesei unde veti sta asezati in timp ce mancati.

Si ideile pot curge la nesfarsit, dar hai mai bine sa va aratam si cateva imagini explicative ale unora din cele mai interesante decoratiuni handmade pentru Revelion:

decoratiuni-handmade-revelion (11)

decoratiuni-handmade-revelion (12)

decoratiuni-handmade-revelion (10)

decoratiuni-handmade-revelion (9)

decoratiuni-handmade-revelion (8)

decoratiuni-handmade-revelion (7)

decoratiuni-handmade-revelion (6)

decoratiuni-handmade-revelion (5)

decoratiuni-handmade-revelion (4)

decoratiuni-handmade-revelion (3)

decoratiuni-handmade-revelion (2)

decoratiuni-handmade-revelion (1)

Tags : apartamentbaiedecor apartamentdecoratiuni handmadedecoratiuni handmade home decordecoratiuni handmade reveliondesign dormitordormitoarehome decor

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.