close

Va mai amintiti de dischetele acelea vechi, pe care le foloseati pentru stocare, pana la aparitia CD-urilor si a stick-urilor USB? Ei bine, daca inca mai aveti pe acasa, nici nu o sa va vina sa credeti in ce le puteti transforma, dupa ce veti citi acest articol. Dischetele sunt doar un exemplu de lucruri vechi sau banale, care pot fi transformate in decoratiuni inedite, unice. Aveti nevoie doar de ceva indemanare si multa, multa imaginatie. Daca am reusit sa va surprindem cu imaginile de mai jos, luati-va ustensilele de care aveti nevoie si apucati-va de lucru!

3154815860_1348677032

Masa de exterior cu racitor de bauturi incorporat – aceasta este, cu adevarat, o idee foarte buna si interesanta. Nu va mai fi nevoie sa va plimbati din casa afara si invers pentru a aduce bauturi reci de la frigider, atunci cand faceti un gratar cu prietenii. Construiti o masa de lemn normala, cu scanduri, in care lasati un spatiu astfel incat sa va incapa doua ghivece din acelea lungi, dreptunghiulare pentru flori. Dupa ce le-ati atasat, construiti un support, tot din lemn, care sa va permita sa scoateti ghivecele in caz ca trebuie schimbate (vezi foto mica), Dupa ce ati terminat, umpleti cu gheata, aduceti sticlele si chemati-va prietenii!

539352_414605518602100_1597283686_n

Cat de frumos arata aceste palarii-abajur? Este foarte usor sa le atasati becurilor din casa dumneavoastra, pentru un aspect rustic, original.

lamp

La asta cu siguranta nu v-ati gandit! Sincer, nici noi, pana cand nu am vazut-o. Este ceea ce puteti face cu o banala strecuratoare de bucatarie. In imaginea mica, puteti vedea cum i se ataseaza un bec, iar apoi uitati-va ce modele frumoase creaza pe tavan si pereti. Foarte frumos si original!

tennis ball

O mine de tenis cat se poate de simpatica si utila! Tot ce trebuie sa-i faceti este sa-i lipiti doi ochisori decorativi si sa o taiati pe mijloc. Agatati-o undeva langa usa si nu va mai trebui sa va cautati cheile prin toata casa! In functie de preferinte, isi poate gasi loc oriunde: in bucatarie, in baie, sau in birou.

perne

O super idee pentru momentele in care vreti sa leneviti pe podea, dar sa stati pe ceva moale si confortabil. Realizati o astfel de saltea prin coaserea a cinci fete de perna impreuna, pe care le umpleti apoi cu perne de dimensiuni potrivite. Sfatul nostrum este sa va create mai multe, ca sa le puteti schimba cand unele se murdaresc.

floppy-disc-planters

Va mai amintiti de dischetele despre care va vorbeam la inceputul articolului? Ei bine, daca inca mai aveti asa ceva acasa, le puteti transorma cu success in niste ghivece cu design unic. Pentru un ghiveci veti utiliza patru dischete. Va mai trebuie doar solutie de lipit rezistenta si pamantul in care ati plantat florile. Etichetele dischetelor sunt un plus, pentru ca, in acest fel, puteti trimite cuiva drag o floare, cu mesajul scris chiar pe ghiveci. De asemenea, tot pe eticheta va puteti nota si denumirile plantelor. Ingenios, nu-I asa?

Tags : casadecoratiunidesignobiecte

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.